Wpis z mikrobloga

#motocykle

Motomirasy podpowiedzcie coś. Niedawno byłem w salonie hondy i baaaardzo mi się spodobała CBR 650R, postawa półwyprostowana, abs (i ten system hamowania przodem i tyłem naraz), kontrola trakcji itp. Naprawdę fajne moto jak dla mnie (nie jestem jakimś wybitnym pasjonatem motocykli), ale cena ~30k zł za używkę trochę mnie odstrasza, tym bardziej jak będę jeździł bardziej od święta niż codziennie. Możecie polecić coś podobnego do tego sprzętu za mniejsze pieniądze?
  • 12
  • Odpowiedz
@Adasi: jak nie masz kasy na bieżący model, to popatrz na poprzedników: CBR650F, CBR600F, CBR600 F4i - to ten sam segment sportowo-turystycznych motocykli od Hondy. Ogólne założenia będą podobne: zbliżona pozycja, moc, charakter silnika. Kontroli trakcji nie uświadczysz, ale ABS się znajdzie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Adasi: Za 30k nie kupisz cbr650r z polskiego salonu, najwyżej po całce z Francji naprawiana tanim kosztem. Też chciałem kupić używkę, ale zdecydowałem się na nowego
  • Odpowiedz
  • 0
@Adasi jaki system hamowania?

Ceny używanych są absurdalne, pod koniec ubiegłego roku kupiłem CB650R w salonie, bo kosztował niecałe 2k więcej od dwuletniego ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz