Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PucziMMA +7
tl;dr
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Mirki, na początku września 2023 kupiłem auto u handlarza sprowadzającego z Niemiec. Ja jestem laikiem i mógłbym coś przeoczyć, ale było ze mną dwóch kumpli - jeden mechanik, drugi fan motoryzacji, obaj podjarani faktem oglądania auta.
Audi A4 z roku 2005, "bez rdzy", choć i tak byłem pewny, że parę rzeczy będzie do naprawy - przez 8 miesięcy, poza rozrządem wymieniłem m.in. turbo, xenony, klocki hamulcowe. Ok, norma. Ale byłem parę
Motomirasy podpowiedzcie coś. Niedawno byłem w salonie hondy i baaaardzo mi się spodobała CBR 650R, postawa półwyprostowana, abs (i ten system hamowania przodem i tyłem naraz), kontrola trakcji itp. Naprawdę fajne moto jak dla mnie (nie jestem jakimś wybitnym pasjonatem motocykli), ale cena ~30k zł za używkę trochę mnie odstrasza, tym bardziej jak będę jeździł bardziej od święta niż codziennie. Możecie polecić coś podobnego do tego sprzętu za mniejsze pieniądze?
rynek wtórny motocykli jest jeszcze bardziej popsuty niż samochodów
Ceny używanych są absurdalne, pod koniec ubiegłego roku kupiłem CB650R w salonie, bo kosztował niecałe 2k więcej od dwuletniego ¯_(ツ)_/¯