Mam pytanie, sprzedaje mtb bo głównie jeżdżę po asfalcie i czasami po leśnych drogach, rzadko kiedy długie wycieczki, raczej dojazd tylko do pracy. Jaki rower do 3tys byście polecili, zastanawiałem się nad jakimś gravelem, nawet tym z Decathlonu. Macie jakieś sprawdzone marki? Co byście polecili?
@uwueeey: Na miasto i okazjonalne wycieczki to ja zawsze polecam coś z piastą Alfine i paskiem zamiast łańcucha. Nowego w tym budżecie nie kupisz, ale zerknij na https://www.olx.pl/d/oferty/q-alfine-pasek/
@uwueeey: Zależy co chcesz osiągnąć poprzez zmianę roweru. Gravel to bardziej rower na dłuższe wycieczki właśnie. Zresztą do 3 tys. obecnie nie da się nic kupić, chyba że używkę
@fred_z_zambrowa: właśnie chciałbym zacząć jeździć coś więcej, ale nie wiem czy to dla mnie. Nie chce wydawać kupę kasy na rower, przynajmniej dopóki nie będę pewny ze się skręcę w ge tematy.
@uwueeey: Zawsze możesz sobie wypożyczyć w decathlonie taki rower na dzień, chociaż 120 zł to trochę zdzierstwo. Jak chcesz zaryzykować zakup to musisz 3300+ wydać, a i tak cienko z dostępnością tych rowerów
Jaki rower do 3tys byście polecili, zastanawiałem się nad jakimś gravelem, nawet tym z Decathlonu. Macie jakieś sprawdzone marki? Co byście polecili?
#rower #gravel #triban