@SanSebastian666 Napisał Maciuś max lat 15, który ogląda gale patusów xD Jesteś podludziem i choćbym był najgrubszym człowiekiem na świecie to i tak takie podgatunki jak ty będą niżej. Mam nadzieję, że twoje dwa patusy, które cię wychowywały są dumne, że wypluli takiego zwierzaka ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@Mega_Smieszek: zjedz jeszcze jedną paczkę grubasie XD fajne masz wyparcie XD grubas random z internetu mnie nie obrazi, możesz mnie w dupe pocałować XD
@SanSebastian666 To działa w dwie strony. Jakiś Maciuś max lat 15 włazi wpis, który ma ponad rok i coś sobie projektuje xD Wysłałeś już starą do mopsu?
@Mega_Smieszek: twoja wróciła bo ci ciężko tłustą dupę unieść od chipsów, musisz wyglądać obrzydliwie w realu, laski na ciebie plujo nie? XD twoja stara musi dźwig obsługiwać by cię unieść grubasie X
@Mega_Smieszek: patus to cię robił grubasie bo jesteś tak gruby że nawet do paczki nie sięgasz XD takich jak ty to im się wodnika szuwarka w kilbu robił i dlatego masz wąty o tych zadbanych hahahah dawaj adres to ci wyśle cysterne coca coli i tira top chisów chociaż na kilka dni tylko wystarczy XD
współczuje normikom, którzy są z rocznika podobnego do tych dziewczynek i wychowały się na fagacie xD, powodzenia na rynku matrymonialnym #tinder #famemma #p0lka
#mikrokoksy #dieta #topchips #heheszki #jedzzwykopem
Teraz wszystkie smakują ujowo
Komentarz usunięty przez autora
@Mega_Smieszek: i nie są grubymi śmieciami tak jak ty :3
grubas random z internetu mnie nie obrazi, możesz mnie w dupe pocałować XD
dawaj adres to ci wyśle cysterne coca coli i tira top chisów chociaż na kilka dni tylko wystarczy XD