Aktywne Wpisy
Milo900 +12
Wiecie co jest najgorsze w zwiazku jak macie wspolne konto i to ona zarzadza hajsem? Jak sie poklocicie to potem musisz pisac do drugiej polowki, pol godziny zeby Ci wyslala jakas kase bo nie masz jak zatankowac albo cos kupic xD (to jest tak ze leci cala kasa z wyplat na wspolne konto i potem ona wysyla mi jakas kase na zycie itp.)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc
SweetStrawberry +35
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
Szukam fotelika rowerowego dla swojego kaszojada(półtora roku)
Nie mam bagażnika więc montaż na sztycy.
W internecie jest tego w cholerę i na który nie spojrzę wszystkie mają 4*+. Może ktoś z was kupował ostatnio i zagłębił się w temat?
#rower #dzieci #tatacontent
ps. było tysiąc razy, wyszukiwarka nie gryzie!
- Montaż długim pałąkiem do ramy powoduje że lepiej amortyzowane są wstrząsy względem fotelików na bagażnik
- wchodzenie na rower dość karkołomne przy wysokiej ramie, bo niga idzie od przodu, a nie jak normalnie od tyłu
- nie mogę jeździć z mocno wypełnionym plecakiem, bo dziecko nie ma wtedy miejsca. Wieszam wtedy plecak na tył fotelika.
- rower z dzieckiem w foteliku jest dość niestabilny na stopce, więc nigdy nie można go wypuścić z rąk nawet na moment
- mimo wszystko jest to super sprawa
Najlepiej pilnować żeby dziecko nie spało bo jak głowa lata luźno na wszystkie strony to niedobrze dla kręgosłupa.
Polecam kupić dziecku (i Tobie) kask.
@modzelem: gorzej na bagażnik bo dziecko przyjmuje wszystkie wstrząsy tylnego koła