Aktywne Wpisy
Novameh +134
Mówcie co chcecie, ale to jeden z najlepszych trailerów gier ever
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
To budowanie napięcia, montaż, muzyka 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pamiętam ten hype wokół tej gry był w--------y
#gry #pcmasterrace #nostalgia #battlefield
Macielskojewski +245
W 1996, w moim rodzinnym Sanoku na Podkarpaciu, odbył się koncert Coolio.
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Gimby nie znajo, ale to taki raper był, co wykonał Gangsta’s Paradise. Kiedyś bardzo popularny.
I w tym 1996, na urodziny lokalnej rozgłośni radiowej Radio Bieszczady, zaproszono tego Coolio do Sanoka. Oglądałem go z bliska jako ówczesny dziennikarz Radia Bieszczady. To był jedyny koncert Coolio w Polsce, a on był u szczytu popularności. Nie mam pojęcia jak go ktoś ściągnął do 40 tysięcznego Sanoka.
Coolio wszedł na scenę, mocno sponiewierany używkami, coś tam zaśpiewał, po czym krzyknął „Sanok motherfuckers!”
I tłum oszalał - „Sanok?!! Słyszałeś?! On powiedział Sanok!!”
Pomijając to, że gość bełkocze, bo albo wypity albo taki zmęczony ciągłym gadaniem tego samego, to chłop już tak poszedł w szczucie, że głowa mała.
A najlepsze jest to, że to zwykły publicysta. K---a publicysta i nikt więcej.
Kogo on zna? Kim on jest? Jakie on ma wpływy?
Żadnych! Żadnych! Jest gościem z jutuba a stwarza wokół siebie pozory jakby przy sztabie generalnym, prezesie, prezydencie i premierze tam siedział i doradzał w sprawach przyszłości RP. Baaa z gadki to można wywnioskować, że jego kontakty w USA są tak potężne, że on wie więcej niż polskie służby. A w ogóle to kiedyś był w Chinach i tam na kolacji poznał Chińczyka co mu powiedział, że USA już przegrały... . Dlatego kupuje sobie zapasowy komputer.
I na ulicy w Warszawie szedł i spotkał kolege z potomak fołndejszyn, Amerykanina i on też mu powiedział STARY SZYKUJCIE SIĘ NA WOJNĘ, NAS ZA DWA LATA MOŻE TU NIE BYĆ!!!!11
Dajcie spokój.
Pomyśleć, że kiedyś traktowałem faceta poważnie.
#bartosiak #geopolityka #historiarealna #napierala
A co do meritum:
xDDDDDDDD ja p------e
Komentarz usunięty przez autora Wpisu