Aktywne Wpisy
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +373
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
#odra #bekazpisu
Miernoty na najwyższych stanowiskach - tak jest od lat w Polsce, którą rządzi nepotyzm i kolesiostwo.
@Paczek_w_masle: jednocześnie nie mają problemu z tym, żeby wmawiać ludziom, że chcą wprowadzić dobrowolny zus ( ͡° ͜ʖ ͡°) ciekawe skąd wezmą na to pieniążki... :)
@sebusik: tego nikt nie sprawdza, a jak coś to Korwin wbije z
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: Spokojnie normalni ludzie wyjadą z Polski, a zwolenicy pisu będą w---------i gruz na starość xD
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: Jeszcze daleko do granicy wytrzymałości, to bardzo twardogłowi ludzie.
To by wystarczyło żeby ZUS 3 razy w-----ć
A to przypomnę pieniądze P--------E Z którymi nikt nic nie zrobił tylko ukradł
Był tu taki długi post z cała lista na co poszły te pieniądze, żałuję że
Nie do budżetu a do ZUS właśnie. I nie wszytko, a jedynie połowę. Z drugą połową dokładnie to samo zrobil PIS (no można było wybrać ikk, ale tu zabierali właśnie do budżetu od razu 15%)
ZUS to rak, rak dla przedsiębiorców, rak dla budżetu i po prostu system który nie ma prawa działać na dłuższą mete
Dlatego potrzebna jest jak najszybszą reforma i ściągnięcie kolan z szyi ludzi
Od samej bierności niestety nic się nie zmieni
Ludzie nie podnoszą rabanu, więc oni mają w------e - wszyscy krzyczelibyśmy "koniec ZUS" i nagle plan by się
@Stachu_a_kto_przy_telefonie: im można nasrać na twarz, poprosić o papier toaletowy i oni ciągle będą mówić "przecież to nie wina rządu"