Jak to jest, że gdy jest priorytetowa kolejka dla emerytów na wybory, to jest wtedy wysyłany alert RCB. A jak dochodzi do poważnej katastrofy ekologicznej obejmującą duży obszar Polski, to nie jest nic wysyłane, żeby nie wchodzić do wody, nie łowić w niej ryb ani nie puszczać do niej zwierząt.
@NoMoreTearsJustSmile: ej hamuj się. RCB traktuje poważnie katastrofy ekologiczne. Dostałem już 2 alerty RCB na temat korzystania z rzeki, żeby z niej nie pić, nie kąpać się itd.
@NoMoreTearsJustSmile ja myślę że albo ktoś bliski partii coś omyłkowo wpuścił do tej Olzy czy tam Odry, albo te padnięte ryby to najmniejszy problem tego co może nas czekać
@NoMoreTearsJustSmile: Alerty RCB są chyba „lokalizowane”, tj. dostają je tylko mieszkańcy terenów zagrożonych danym wydarzeniem. Pewnie i tak nikt nie dostał, ale chciałbym wierzyć, że np. ja nie dostałem bo po prostu tam nie mieszkam. Oczywiście w wyborach wszyscy emeryci byli zagrożeni ( ͡°͜ʖ͡°)
dojście do władzy PO, PSL czy innych KonfedeLewic byłoby większą tragedią nie tylko ogólnokrajową ale także tragedią dla regionu Europy Środkowowschodniej
#bekazpisu #odra #ekologia #heheszki #humorobrazkowy #chlewobsranygownem #alertrcb
źródło: comment_1660218384O93VJydsF9dZMLIzO7lIMJ.jpg
PobierzUWAGA! DZIŚ 20 ROCZNICA ZAWIERZENIA PYLZKI BOŻEMU MIŁOSIERDZIU PRZEZ JANA PAWŁA II. PRZYGOTUJ SIĘ NA SPECJALNE BŁOGOSŁAWIEŃSTWO MATKI BOSKIEJ.
BO BĄMPFSKI
dojście do władzy PO, PSL czy innych KonfedeLewic byłoby większą tragedią nie tylko ogólnokrajową ale także tragedią dla regionu Europy Środkowowschodniej
Skażenie Odry ma charakter lokalny
Pozdrawiam.