@MroczneWidmo91: przez 3,5h udawali koleżkę mentzena po to żeby na koniec wyłudzić od niego prawa do transmitowania rozmów mentzena z trzeskowskim i nawrockim. nauczka dla mentzena żeby nikomu nie ufać
@framugabezdrzwi: To są biznesmeni, nic na tym nie stracą. Wielka mi afera, kilka tysięcy to dla nich grosze. Przynajmniej tyle dobrego, że zyska na tym osoba potrzebująca.
@Pawci0o: ale ja napisałem, że Mentzen dał się o----ć na milionowe zasięgi, a nie na kilka tysięcy złotych. To zasięgi leżały na stole, a nie dochód z filmów.
Przynajmniej tyle dobrego, że zyska na tym osoba potrzebująca.
@Pawci0o: przy tym stole siedziało 2, albo 3, milionerów. Jakby chcieli to by zakończyli tę zbiórkę kilkoma przelewami. Dziękujmy panom milionerom, że przekażą, jak sam zauważyłeś grosze, potrzebującemu dziecku.
@rogaty_skurczybyk: jeszcze Mentzen powiedział że jego kanał też się rozwija i ma 800 tyś subskrybentów, to Stanowski podsumował że oni to może mieli tyle po trzech dniach więc niech nie skacze. Generalnie liczę że Mentzen trochę się w----i na tych kryptopisowców bo ma o co, kanał zero spije miodek z transmisji która mogłaby być politycznym złotem Mentzena i otworzyć nowych widzów na jego kanał przekazu bo mało go w mediach
@Pawci0o: przy tym stole siedziało 2, albo 3, milionerów. Jakby chcieli to by zakończyli tę zbiórkę kilkoma przelewami. Dziękujmy panom milionerom, że przekażą, jak sam zauważyłeś grosze, potrzebującemu dziecku.
źródło: temp_file8576458413305088344
Pobierz