Wpis z mikrobloga

Co mysliscie o modach w map device? Dla mnie spoko, aczkolwiek heist za 6c? Za 6c to mozna kupic compass z 4 uzyciami, expedition za 12c? Tyle kosztuja dwa rusted skaraby, to samo tyczy sie blighta.. Albo odwalili manianke z tymi modami, albo beda to zreworkowane mechaniki ligowe, o ktorych wspominali, lub ponerfia drop skarabow albo szanse na rollniecie tego na voidstonach, bo jesli nie to polowa tych modow bedzie bezuzyteczna i nikt tego nigdy nie odpali z map device. Szkoda, ze nie dali Ultimatum, nawet Scourge.
#pathofexile
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tang0: Moze zle sie zrozumielismy. Itemizacja harvestu i ukrocenie tdt to dla mnie tez rework. I o tym byla mowa juz od dwoch lig. Na nic innego nie ma co liczyc, zadne nerfy czy buffy.
  • Odpowiedz
Itemizacja harvestu

@imixiu: nie wiem skąd to wziałes, w talku chrisa z haysem nie ma o tym mowy, jesli chce ci sie pokazac w ktorym miejscu mowia cokolwiek o tym to chetnie poslucham
  • Odpowiedz
@Zerp: Przez itemizacje harvestu pewnie ma na myśli to samo co zrobili z sextantami i compassami / bestiary. Ja tez tak bym to widział, ale koszt musiałby być większy niż 1c, drop itemow do itemizacji craftow powinien lecieć z harvest cropów
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@imixiu: to nie są wszystkie mody, po prawej jest suwak który można przeciągnąć jeszcze na dół

Ja tam tylko zadowolony z essence i ambusha jestem, reszta mechanik może dla mnie nie istnieć które są w map device
  • Odpowiedz
@okfmale: Panie kolego, juz sprawdzilem. Suwak jest zawsze, widzialem z przed 3 miesiecy mody na screenie i bylo to samo, w grze tez masz suwak, oni daja po prostu rozciagniety screen. Nic wiecej nie bedzie
  • Odpowiedz