Wpis z mikrobloga

Czy jesteś za powrotem członków pierwotnej Ekipy do wspólnego nagrywania z Frizem?

• Tak 31.4% (92)
  • Nie 68.6% (201)

Oddanych głosów: 293

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grooveer: tez prawda ale widac roznice miedzy frizem ktory ciagle chce wiecej chce sie rozwijac a melepeta ktory juz by do konca zycia nagrywal filmik jedzenia z tiktoka i stał w miejscu
  • Odpowiedz
  • 0
@BG___ co innego nagrywać na swój własny kanał a co innego nagrywać wspólnie na kanał Friza. To co Friz nagrywa teraz z Genzie może też nagrywać z pierwotnymi członkami Ekipy.
  • Odpowiedz
  • 0
@BG___ nieprawda, mieli inne zajęcia, ale teraz widać, że zrozumieli swój błąd i wiedzą, że powinni byli bardziej poświęcać czas Frizowi niż załatwiać jakieś swoje prywatne sprawy.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Ale nie zmieniaj tematu. Mówimy o Ekipie, nie o Genzie. Moja odpowiedź dotyczyła tylko i wyłącznie ich zachowania przez ostatnie 2 lata.

Ale nie, nie mają, a wiesz czemu? Nie wiesz? Wróć do 1 sezonu Ekipy i wszyscy prawie pracowali na kanał Friza sobie, później dopiero kanały powstały.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Bo odnosimy się do lenistwa członków EKIPY, więc ciężko za przykład nie wrzucać lenistwa Murcix której filmy opierają się na żarciu z tiktoka.

To oczywiste, że woli z nimi nagrywać, rozwija swój projekt i ludzie tam coś robią więcej niż leżenie na kanapie - czytaj robią to samo co Friz na daily, więc po co ma dalej prowadzić za rączkę Ekipę jak oni tylko leżą i odcinają kupony?

Druga
  • Odpowiedz
  • 0
@danoneek pokaż lenistwo na podstawie braku zaangażowania w filmy na głównym kanale Friza a nie na prywatnym kanale Murcix. Mnie jej prywatny kanał nie obchodzi. Mnie interesuje co Friz nagrywa na swój główny kanał. Jak byli na Hawajach na finał sezonu 3 i rozpoczęli sezon 4 to nie siedzieli na kanapie na filmach Friza.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Filmy Friza z UK jak pojechali. Ryskali i Murix równie dobrze mogłoby nie być. Nic nie wnosiły do filmów, zwłaszcza Ryskala, co innego za to można powiedzieć o Paulinie od karła.

Ale hm... co ma do tego jak oni się zachowują na filmach Friza? Jak Friz wymyśla atrakcję to ciężko z nich nie korzystać (chociaż jak widać niektórzy potrafią, akapit wyżej). Ale kiedy oni mają sami coś zrobić to
  • Odpowiedz
@Grooveer: Tego nie wiem, i przypuszczam, że nie są bardziej kreatywni, ale chodzi mi o sam fakt, że Friz teraz woli pompować ich, póki im się jeszcze chce zamiast tamtych (Tromba i cała ferajna) którym się nie chce. Pewnie skończy się Genzie, będzie znów T5M i znów ktoś się pojawi, w tym czasie Friz będzie brał dalej % od Ekipy i Genzie i tak to się będzie kręcić. Poza tym
  • Odpowiedz