Aktywne Wpisy

rales +285
tag do obserwowania --> #sredniasondazysejm
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
CZERWIEC 2024
1. Koalicja Obywatelska - 32,4% - 169 mandaty (⬆ 1,9%)
2. Prawo i Sprawiedliwość - 31,1% - 181 mandaty (⬆ 0,2%)
źródło: 859e65e4-dd23-47bb-a3c0-2cff3e995c2b
Pobierz
Felixu +48
#przegryw #przemyslenia #pieniadze #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski #korposwiat
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę
Ja nie wiem, czy to trolling, ale jak czytam tu na wykopie, że co niektórzy twierdzą, że pensja 10 000 netto to nie jest dużo, żeby sobie na luzie żyć to ja się zastanawiam czy ja żyję w jakiejś innej rzeczywistości, czy o co chodzi.
Jak tylko przeglądam ogłoszenia o pracę

Czy jesteś za powrotem członków pierwotnej Ekipy do wspólnego nagrywania z Frizem?
Ale nie, nie mają, a wiesz czemu? Nie wiesz? Wróć do 1 sezonu Ekipy i wszyscy prawie pracowali na kanał Friza sobie, później dopiero kanały powstały.
To oczywiste, że woli z nimi nagrywać, rozwija swój projekt i ludzie tam coś robią więcej niż leżenie na kanapie - czytaj robią to samo co Friz na daily, więc po co ma dalej prowadzić za rączkę Ekipę jak oni tylko leżą i odcinają kupony?
Druga
Ale hm... co ma do tego jak oni się zachowują na filmach Friza? Jak Friz wymyśla atrakcję to ciężko z nich nie korzystać (chociaż jak widać niektórzy potrafią, akapit wyżej). Ale kiedy oni mają sami coś zrobić to