Wpis z mikrobloga

• 2
@BG___ jakoś przez trzy lata mu nie przeszkadzało, że sam wymyśla pomysły na wspólne filmy z nimi a najważniejsze było dla niego zgranie i zaufanie.
  • Odpowiedz
@Grooveer: tez prawda ale widac roznice miedzy frizem ktory ciagle chce wiecej chce sie rozwijac a melepeta ktory juz by do konca zycia nagrywal filmik jedzenia z tiktoka i stał w miejscu
  • Odpowiedz
  • 0
@BG___ co innego nagrywać na swój własny kanał a co innego nagrywać wspólnie na kanał Friza. To co Friz nagrywa teraz z Genzie może też nagrywać z pierwotnymi członkami Ekipy.
  • Odpowiedz
  • 0
@BG___ nieprawda, mieli inne zajęcia, ale teraz widać, że zrozumieli swój błąd i wiedzą, że powinni byli bardziej poświęcać czas Frizowi niż załatwiać jakieś swoje prywatne sprawy.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Ale nie zmieniaj tematu. Mówimy o Ekipie, nie o Genzie. Moja odpowiedź dotyczyła tylko i wyłącznie ich zachowania przez ostatnie 2 lata.

Ale nie, nie mają, a wiesz czemu? Nie wiesz? Wróć do 1 sezonu Ekipy i wszyscy prawie pracowali na kanał Friza sobie, później dopiero kanały powstały.
  • Odpowiedz
  • 0
@danoneek nie zmieniam tematu. Friz woli nagrywać z Genzie mimo, że nawet nie mają swoich prywatnych kanałów a Ty tutaj wrzucasz film z prywatnego kanału Murcix.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Bo odnosimy się do lenistwa członków EKIPY, więc ciężko za przykład nie wrzucać lenistwa Murcix której filmy opierają się na żarciu z tiktoka.

To oczywiste, że woli z nimi nagrywać, rozwija swój projekt i ludzie tam coś robią więcej niż leżenie na kanapie - czytaj robią to samo co Friz na daily, więc po co ma dalej prowadzić za rączkę Ekipę jak oni tylko leżą i odcinają kupony?

Druga
  • Odpowiedz
  • 0
@danoneek pokaż lenistwo na podstawie braku zaangażowania w filmy na głównym kanale Friza a nie na prywatnym kanale Murcix. Mnie jej prywatny kanał nie obchodzi. Mnie interesuje co Friz nagrywa na swój główny kanał. Jak byli na Hawajach na finał sezonu 3 i rozpoczęli sezon 4 to nie siedzieli na kanapie na filmach Friza.
  • Odpowiedz
@Grooveer: Filmy Friza z UK jak pojechali. Ryskali i Murix równie dobrze mogłoby nie być. Nic nie wnosiły do filmów, zwłaszcza Ryskala, co innego za to można powiedzieć o Paulinie od karła.

Ale hm... co ma do tego jak oni się zachowują na filmach Friza? Jak Friz wymyśla atrakcję to ciężko z nich nie korzystać (chociaż jak widać niektórzy potrafią, akapit wyżej). Ale kiedy oni mają sami coś zrobić to
  • Odpowiedz
  • 0
@danoneek Genzie też by gówno zrobili gdyby nie pomysły Friza. Serio myślisz, że oni sami wymyślają pomysły na odcinki? Uważam, że ci ludzie są jeszcze mniej kreatywni niż Murcix (oprócz Mortalcio, który nagrał kilka ciekawych filmów na swój kanał).
  • Odpowiedz
@Grooveer: Tego nie wiem, i przypuszczam, że nie są bardziej kreatywni, ale chodzi mi o sam fakt, że Friz teraz woli pompować ich, póki im się jeszcze chce zamiast tamtych (Tromba i cała ferajna) którym się nie chce. Pewnie skończy się Genzie, będzie znów T5M i znów ktoś się pojawi, w tym czasie Friz będzie brał dalej % od Ekipy i Genzie i tak to się będzie kręcić. Poza tym
  • Odpowiedz