Wpis z mikrobloga

Trzech kierowców znalazło prawo jazdy w top czipsach i przez to będę się bujał po serwisach :/

Nie muszę mówić, że nikt się nie zatrzymał żeby sprawdzić czy wszystko jest okej.

W czwartek złożenie zeznań na policji, nie odpuszczę tym dzbanom wyskakującym na czołówkę przez podwójną ciągłą.

#gdansk #trojmiasto #wypadek #polskiedrogi
Doleginho - Trzech kierowców znalazło prawo jazdy w top czipsach i przez to będę się ...
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@B_M_W_3city: Rozumiem że jesteś kierowcą z jednego z tych samochodów i dupka się pali? xD

Widzę ze bardzo dobrze znasz sytuację i chcesz się podzielić, chcesz numer do policjantki prowadzącej tę sprawę?

Zwróć uwagę na auto które jest przed tobą włączyło awaryjne ponieważ wiedział że debile wyprzedzają na wzniesieniu na ciągłej i nie widać nic co jest przed nimi.

Wyobrażasz sobie sytuację, w której ktoś włącza światła awaryjne, bo ktoś inny będzie chciał go za 10 sekund wyprzedzić? Ja będąc przed zakrętem widziałem jego światła awaryjne, dlatego odpowiednio wcześniej zacząłem zwalniać, hamowałem już przed samym wymuszeniem samochodu z naprzeciwka, ale trudno żebym miał kryształową kulę na dzbanów wyjeżdżających na czołówkę. Może tobie brakuje jakichś połączeń nerwowych w mózgu albo od razu półkuli
  • Odpowiedz
@Doleginho analizuje co widzę na filmie i tak jak pisałem jeżdżę tam codziennie do pracy.
Naspenym razem zatrzymaj się bliżej środka jezdni i czekaj na strzała z przodu ,gdy kierowca jadący na czołówkę się zagapi, zamyśli albo spojrzy na telefon. Nie zapomnij po uderzeniu włączyć sygnał dźwiękowy żeby go ostrzec przed kolizją. Chyba jednak GWE
  • Odpowiedz