Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Pytanie do mirabelek ktore maja mezow: Jak to robicie ze Wam sie maz w lozku nie znudzil? #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytanie #zwiazki
Jestem ze swoja rozowa juz 6 lat, oboje po 32 lata i niestety sypialnia totalnie martwa bo wedlug zony "jestem super ale nie ma iskierki"
Wszystko w naszym zyciu uklada sie swietnie, mamy dom, mamy pieniadze, nie jestesmy zestresowani, nie mamy dzieci, dbamy plus minus o forme (rozowa 10/10 fizycznie a ja 190cm, zero zakol ale troche za duzo body fat z 18% przez co nie mam szesciopaka)
No i #s--s moze raz w miesiacu... I zona nie wykazuje zadnej inicjatywy tylko ja musze sie dobierac od paru juz lat.
Pytam sie o oral w jedna albo druga strone - nope. Pytam sie o anal - nope. Tylko ona na plecach i to wszystko. Ona nie ma orgazmu, ja tez nie bo ciagle ja musze pracowac + nic nie czuje w prezerwatywie. Pomecze sie z 15 minut i idze pod prysznic zdegustowana.

Wedlug niej jestem jak kolega albo brat. Ze super sie ze mna spedza czas, ze lubi zasypiac na mnie, ogladac seriale, jesc, gotowac, spacerowac ale nie s--s. Ze s--s ze mna jest zawsze taki sam i nudny.

Jak Wy to robicie zeby ciagle miec ochote na swoich partnerow po tylu latach? Co takiego ja musze zrobic by przestala na mnie patrzyc jak na brata ale jak na "przygode"

Musze leciec na recznym co dwa dni bo bym chyba z podniecenia zeswirowal (ona super wyglada i mnie bardzo pociaga)

Do psychologa nie pojdziemy btw.

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62ef01d2d9c77d8d278a9981
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

IskrzacaRozowypasek: U mnie z kolei odwrotne sytuacja. Ja 27 lat , dziewczyna 22. 165 cm wzrostu , 52 kg wagi, duuże c---i, mała d--a. Robi mi awantury średnio reż w tygodniu że jej nie kocham i że nie ma z mojej strony żadnej inicjatywy seksualnej ( bo faktycznie nie ma). Nie wiem co się dzieje, ale nie czuje do niej żadnego pociągu. Najbardziej mnie kręcą kobiety z wielkimi dupami a tu
  • Odpowiedz
Co takiego ja musze zrobic by przestala na mnie patrzyc jak na brata ale jak na "przygode"

@AnonimoweMirkoWyznania:

Polecam chorobę afektywną dwubiegunową typ 2 i raz na pół roku w---------ć całe życie do góry nogami.
  • Odpowiedz
NiebieskaRozowypasek: Kurcze, mam bardzo podobną sytuację u mnie w związku i to już małżeńskim. Żona nigdy nie inicjowała sama zbliżenia, a zawsze musi to wychodzić z mojej strony.

Życie codzienne fajne i dobrze sie dogadujemy tyle lat, ale tak jak piszesz to wygląda jak relacja brat siostra bardziej, bo iskry nie ma. Jej niczego nie brakuje, mamy fajne życie na pozór, ale u mnie ręczny też leci, bo inicjatywy i werwy u niej
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Z tego co czytam w necie, czy z tego co wynika z rozmów wśród niektórych znajomych oraz plotek a także ze statystyk, to sytuacja tego typu jest dość typowa.

Statystycznie najczęściej facet zabiega o ten s--s a kobieta łaskawie się zgadza, różnica polega na detalach, niektóre czasem też inicjują, nie są kłodami inne są bardziej oziębłe, natomiast nie jest to zero-jedynkowe, myślę że jest tu całe spektrum zachowań.

Jest to jakiś
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Przykro się to czyta, no ale jak różowa nigdy nie miała orgazmu to nie dziw, że jej się seksu nie chce.

Jak Wy to robicie zeby ciagle miec ochote na swoich partnerow po tylu latach?

My z mężem bierzemy n-------i. Mamy też pełno zabawek i przede wszystkim nie ograniczamy się za bardzo jeśli chodzi o s--s. Próbujemy różnych nowych rzeczy, zwykle po dragach, bo łatwiej jest się przełamać, a
  • Odpowiedz
@darktemplar: punkt 1 nie ma sensu - bo jak skupienie się wyłącznie na sobie ma pomóc w seksie?

To ona ma zacząć znowu chcieć, a nie, że pokazujesz jej, że "wymienisz na inny model", bo teraz wyglądasz i podrywasz inne.
  • Odpowiedz
@moll: Wyglądasz lepiej (np sylwetka, zarost, fryzura, ubrania, zęby), zachowujesz się bardziej męsko a w dodatku fakt że kobiety się kręcą przy Tobie a przy tym starasz się w relacji z kobietą zachowywać ok. Uważasz że to nie ma sensu? Kobieta widzi atrakcyjniejszego faceta to prędzej będzie miała na niego ochotę.
  • Odpowiedz
@darktemplar: problem z chęcią do seksu, częściej bierze się z własnych kompleksów kobiety niż z wyglądem jej faceta. W głowie jej siedzi, że to ona nie jest pociągająca, a nie że jej partner jest nieatrakcyjny. Takie zachowanie faceta prędzej wbije w jeszcze większe kompleksy na tym tle, niż zachęci partnerkę do współżycia
  • Odpowiedz
@moll: to Twoja teoria, wg mnie, wynika to z tego że nie ma juz "iskry" jak stwierdził autor, facet nie wzbudza w niej emocji, nie jest dla niej jakoś szczególnie atrakcyjny, ona po prostu nawet nie myśli za bardzo o seksie bo jej facet się jej z tym nie kojarzy, natomiast jakby się rozstała i poznała pierwszego lepszego przystojniaka to iskra by była oj tak, tak to wygląda w praktyce,
  • Odpowiedz
@moll: autor nawet napisał że nie mają dzieci, nie każda kobieta rok po urodzeniu dziecka jest ulańcem

być może są takie przypadki na jakich się skupiasz Ty, nie mówie też o połogu czy okresie chwile po, gdzie dziecko daje najbardziej w kość

Natomiast masa jest takich o których piszę ja, często nawet te pary dzieci nie mają
  • Odpowiedz
@darktemplar: nie chodzi o bycie ulańcem po porodzie xD serio, myślisz, że to się ogranicza tylko do przypadków bycia ulańcem?

Może problemem od początku jest brak komunikacji w tych sprawach? Jednak nadal pokutuje, przynajmniej u części osób, że o seksie i swoich oczekiwaniach względem tegoż się nie rozmawia. I jeśli od początku rozmów nie było, a sam s--s był słaby, to im dalej tym go mniej
  • Odpowiedz