Trzy traski. Trzy różne pogody, nawierzchnie i możliwości czasowe. Ale łączy je jedno - głód pedałowania ( ͡º͜ʖ͡º)
Z nich ta dzisiejsza była najciekawsza, bo pojechałem sobie na rowerku nad jezioro Nyskie + okolice. Po drodze mijałem cmentarz ofiar prac przymusowych i powiem, robił wrażenie. Ta ilość krzyży, ta ponura atmosfera mimo padającego słońca - totalnie inny był ten cmentarz od normalnego. Ale żeby nie było tak ponuro, to przynajmniej nad jeziorem widoczność dopisała, można było podziwiać okoliczne szczyty.
Tak w ogóle co się stało z naszą mirkową mapką? Bo chciałem sobie pooglądać jak się rozwija opolski kwadrat i niestety nie było mi to dane ( ͡°ʖ̯͡°)
A i udało mi się powiększyć swój kwadrat o 1 i wynosi już teraz 19x19. (。◕‿‿◕。) Przypłacone to zostało bąblami po ugryzieniach, bo w tym lesie niemiłosiernie cięły komary
W załączniku zdjęcie zza płotu wspomnianego wyżej cmentarza.
Trzy traski. Trzy różne pogody, nawierzchnie i możliwości czasowe. Ale łączy je jedno - głód pedałowania ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z nich ta dzisiejsza była najciekawsza, bo pojechałem sobie na rowerku nad jezioro Nyskie + okolice. Po drodze mijałem cmentarz ofiar prac przymusowych i powiem, robił wrażenie. Ta ilość krzyży, ta ponura atmosfera mimo padającego słońca - totalnie inny był ten cmentarz od normalnego. Ale żeby nie było tak ponuro, to przynajmniej nad jeziorem widoczność dopisała, można było podziwiać okoliczne szczyty.
Tak w ogóle co się stało z naszą mirkową mapką? Bo chciałem sobie pooglądać jak się rozwija opolski kwadrat i niestety nie było mi to dane ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A i udało mi się powiększyć swój kwadrat o 1 i wynosi już teraz 19x19. (。◕‿‿◕。) Przypłacone to zostało bąblami po ugryzieniach, bo w tym lesie niemiłosiernie cięły komary
W załączniku zdjęcie zza płotu wspomnianego wyżej cmentarza.
#100km
#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty
Skrypt | Statystyki
@Draakul: Wolno działa, ale działa. Poczekaj kilka sekund, to się wczyta.