Wpis z mikrobloga

Takie pytanie do posiadaczy telefonów z marki #xiaomi generalnie mam już długo xiaomi redmi 9, ale zauważyłem coś takiego, że jak rozmawiam z kimś na przykład będąc w miejscu gdzie jest jezdnia albo gdzieś gdzie dźwięki z zewnątrz tłumią ten dźwięk rozmówcy z którym gadam to jest naprawdę mega cicho i mam pytanie czy te telefony tak mają da się coś pozmieniać w ustawieniach? jak np gadam to w trakcie rozmowy mogę podgłośnić tylko mikrofon czy może każdy telefon tak ma i wypadałoby kupić sobie słuchawki?
#pytanie #pytaniedoeksperta #rozmawianieprzeztelefon #telefony #sluchawki #niewiemjaktootagowac
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jak np gadam to w trakcie rozmowy mogę podgłośnić tylko mikrofon czy może każdy telefon tak ma i wypadałoby kupić sobie słuchawki?

@SquarexLoserLover: znaczy sie co w trakcie polaczenia, jak wciskasz przycisk na boku vol+/- to nie zmieniasz glosnosci glosnika, tylko mikrofonu?
I skad wiesz ze glosnosc mic sie zmienia, to by ci musial rozmowca powiedziec.

Czy moze jest tak ze masz sprzezenie zwrotne i slyszysz sam siebie w sluchawce?
  • Odpowiedz
@PurpleHaze:

znaczy sie co w trakcie polaczenia, jak wciskasz przycisk na boku vol+/- to nie zmieniasz glosnosci glosnika, tylko mikrofonu?

I skad wiesz ze glosnosc mic sie zmienia, to by ci musial rozmowca powiedziec.
Dokładnie, wiem no bo mam ikonkę mikrofonu jak daję
  • Odpowiedz
Dokładnie, wiem no bo mam ikonkę mikrofonu jak daję głośniej.

@SquarexLoserLover: jeali takie cos jak pic rel, to to jest zwiekszenie glosnosci rozmowy telefonicznej.
Z reszta przy ustawieniu na max pojawia sie komunikat na gorze.

Jesli nadal masz watpliwosci, to wejdz w menu diagnostyczne xiaomi i sprawdz glosniki. Jak wejsc do menu znajdz na google, bo tu jak wpisze ci kod, to go wykop zmieni bo w tresci sa *
PurpleHaze - > Dokładnie, wiem no bo mam ikonkę mikrofonu jak daję głośniej.

@Squa...

źródło: comment_16597896604bk78IKg2S1p1aPueFm3bI.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz