Opinie konstytucjonalistów są różne wystarczy przeczytać to co ci zapodałem.
I dalej mi nie odpowiedziałeś na pytanie co zrobić potem z paniką jaka się pojawi na samej tylko złotówce gdy będziemy się chcieli niezgodnie z prawem wycofać z własnych zobowiązań?
@BekaZWykopuZeHoho: To czemu ja ciagle slysze w TVN ze "nie dostaniemy pieniedzy". To tak specjalnie? Bo pieniadze to ja moge dostac np od matki, powiedzmy stowke i wiem ze je dostaje bo nie musze oddawac ¯\_(ツ)_/¯
Nie ucziwiej bylo by mowic ze nie dostaniemy kredytu...? I wgle jakie RRSO XD?
@BekaZWykopuZeHoho: Ciekawe czy Włochy w perspektywie kilku lat wyjdą z tym chociaż na 0. Wiadomo też, że nic tak nie motywuje do wydajnej pracy jak gwarancja zatrudnienia.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
Odcinek 2137
#konfederacja #bekazprawakow #bekazpodludzi #neuropa #polityka
Opinie konstytucjonalistów są różne wystarczy przeczytać to co ci zapodałem.
I dalej mi nie odpowiedziałeś na pytanie co zrobić potem z paniką jaka się pojawi na samej tylko złotówce gdy będziemy się chcieli niezgodnie z prawem wycofać z własnych zobowiązań?
Gdzie niby i kiedy?
Widziałeś ten link który ci wysłałem?
I dalej mi nie odpowiedziałeś ba pytanie czy to co ty proponujesz nie odbije się na naszej wiarygodności kredytowej.
Widziałeś link który ci wysłałem?
I odpowiedz ty na moje co zrobić żeby nie zachwiać wizerunkiem Polski na rynkach finansowych bo „niech sobie inni płaca”średnio zadziała.
Masz chłopie artykuł na ten temat xD
I jeszcze raz czy argument „niech sobie inni płaca” pomoże Polsce czy nie?
Są, który my i tak będziemy musieli spłacać.
To tak specjalnie? Bo pieniadze to ja moge dostac np od matki, powiedzmy stowke i wiem ze je dostaje bo nie musze oddawac ¯\_(ツ)_/¯
Nie ucziwiej bylo by mowic ze nie dostaniemy kredytu...?
I wgle jakie RRSO XD?
No nie dostaniemy kpo bo minister sprawiedliwości bardziej ceni swoją osobista wendetę na sędziach niż racje stanu?
@BekaZWykopuZeHoho: Ale ja nie o to pytalem ;P