Ma ktoś słuchawki JBL wave 300 TWS i w nich biega? W specyfikacji jest podane, że są do telefonów tylko, natomiast JBL 115 tws mają w specyfikacji bieganie, rower itp itd. Wolałbym osobiście model wave ale jak się mają do biegania? Wypadają czy się trzymają git?
@scomander Producenci to już chyba nie nadążają z wymyślaniem nowego przeznaczenia dla swoich sprzętów... Marketing pełną parą zawsze.
Na Twoim miejscu prędzej bym szukał np. słuchawek z certem wodoszczelności IPX, a nie patrzył do czego producent je przewidział. To czy będą się trzymać ucha to i tak mocno indywidualną sprawa. Ja osobiście mam problem z dokami, ale każde douszne trzymają się dobrze i w każdych, które mam mogę jeździć na rowerze
#sluchawki #mirkokoksy #bieganie #kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Na Twoim miejscu prędzej bym szukał np. słuchawek z certem wodoszczelności IPX, a nie patrzył do czego producent je przewidział. To czy będą się trzymać ucha to i tak mocno indywidualną sprawa. Ja osobiście mam problem z dokami, ale każde douszne trzymają się dobrze i w każdych, które mam mogę jeździć na rowerze