Aktywne Wpisy
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +676
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
Eh nie dość, że w c--j stresu, nie dość że egzaminator się spóźnił z 10 minut, nie dość, że muszę się wpisać w jakiś klucz, to trzeba jeszcze mieć tone j------o farta, żeby ten papier dostać... Eh
Typo od początku wyglądał, jakby chciał mnie oblać no ale... Kurde no :( :( :(
#prawojazdy
Ja zdawałem 9 razy i za ostatnim też mnie chciał oblać bo jak twierdził "obserwował moje oczy i na skrzyżowaniu równorzędnym nie spojrzałem w prawo".
Trzym się Mirek, kiedyś zdasz i będziesz miał co opowiadać.
@fujiyama: No uwzięli się na biednego egzaminowanego i to aż 9 razy, no co za zbieg okoliczności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mój instruktor tylko się śmiał potem na doszkalających.
Jak człowiek ma 20 lat to się denerwuje w każdą stronę, za tym 9 razem też mnie chciał oblać, ale się wkurzyłem.
25 lat jeżdzę bez wypadku poza jakąś stłuczką na parkingu ¯\_(ツ)_/¯
Lekcja, jaką z tego wyciągnę - przed ruszaniem, popatrzeć ponownie na światła. Aż zgasną xD
Najlepsze, że jak czekałem na tego gościa, to minał mnie egzaminator, który mnie 2 dni temu oblał. Zdziwił się na mój widok, ale uśmiechnął się i krzyknął, że życzy powodzenia
no dokładnie tak się powinno robić, jak teraz napisałeś. W takim razie pretensje powinieneś mieć do swojego instrutkroa, że cię tego nie na uczył. U mnie w mieście jest takie śmieszne skrzyżowanie, że strzałka warunkowa tam zapala się na jakieś 2-3 sekundy i znika, i tak 3 razy podczas jednego czerwonego światła, jest to
no i git, tylko k---a czemu przez 34h jazdy z instruktorami (dwoma) nikt o tym nie wspomniał? xD
@FanRuskichPierogow: