Aktywne Wpisy
karol-blabert +585
Garztam +6
Siemka.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
Szukam gier dla dziewczyny i nie mogę nic znaleźć.
Warunki gry są proste: Musi być prosta i bez spiny, ale z elementami rpg, żeby się czuła jak mocarz. Bez żadnych problemów i oporu.
Do tej pory grała i jej się podobały gry (na poziomie opowieść): Horizon (pierwsza i druga część) Ghost of tsushima. Elden Ring (ale tylko na wierzchu pogrobno na wymaksowanej postaci, bo dalej sobie nie radzi) Titanfall 2.
Nie podobało jej się: Days Gone, wszystkie assasyny, gta, far cry, god of war, skyrim.
Przeczytałem w internecie, że podczas diety nie powinno się jeść płatków owsianych błyskawicznych tylko zwykłe górskie. Może się na ten temat wypowiedzieć ktoś kompetentny? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Assiduus: dlaczego?
Ale to chyba dotyczy tylko tej tzw. diety owsiankowej.
@Assiduus: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Assiduus: dlaczego?
tl:dw zwykłe mają 10g błonnika a błyskawiczne mają 5g