Wpis z mikrobloga

1. piszesz od godziny z p0lką witaminką, uroda takie 8,5-9/10, ładny baby face jak na 24 latkę
2. dziewczyna jest tu na kilka dni, ale informuje że chciałaby się tu przeprowadzić bo ma blisko rodzinę i często wpada
3. chce kogoś poznać i dobrze się zabawić bo ma "gorszy humor" i potrzebuje resetu
4. umawiacie się na drinki i wieczorne jaranie przy planszówkach, wiesz że będzie ez ruchanie
5. przechodzicie na instagrama
6. polska witaminka nie docenia twoich umiejętności stalkerskich
7. znajdujesz jej faceta, z którym spotyka się 4 lata (facet ma w opisie date i jej profil oznaczony)
8. rure #!$%@?
9. ziomka informujesz
10. czujesz dobrze

Poinformowałem go łagodnie bo nie wiem jak zareaguje, ale mam też screeny całej rozmowy w razie gdyby udawała głupią a on chciałby dowiedzieć się całej prawdy ;d Ale coś czuje, że nic nie odpisze i będzie udawał że nic się nie stało, nieatrakcyjny strażak i po zdjęciach wychodzi na to, że Julka gdy zaczynali się spotykać ważyła z 40kg więcej a teraz glow upa #!$%@?ła i chyba zaswędziało.

#tinder #badoo #podrywajzwykopem
Pobierz KELO9550 - 1. piszesz od godziny z p0lką witaminką, uroda takie 8,5-9/10, ładny baby ...
źródło: comment_16595334746Q0p7DiIoh9rUM3AoQHNS7.jpg
  • 83
@KELO9550: Mnie dziwi, że ciebie to dziwi, że są jednostki, które myślą #!$%@?. Jeśli jakiemuś gościowi trafi się ruchanie raz na rok to sobie nie odpuści. A jak jakiś przegryw w ogóle nie rucha to mu się styki przepalają jak słyszy, że ktoś traci szansę. Ale to wcale nie stawia cię na wyżej od nich. Po prostu, jak sam napisałeś morda się trafiła to możesz wybrzydzać. Jakbyś nie mógł spermiłbyś tak
@KELO9550: nie to, że bronię tam tych kilku komentarzy, ale prawda jest taka, że to wy się właśnie spruliście prawilniaki z zasadami xd nikt nie mówi tajnym ruchaniu laski tylko o wykorzystaniu okazji i 5 min później napisać do tego typa xd efekt byłby taki sam jak teraz tylko jeszcze byś miał przyjemny wieczór
ja rozumiem gdyby to była laska kolegi, ale jak to są całkowite randomy to te "zasady" to
@analogiczna: ale co miałbym mówić? no dokładnie to samo co napisał op "siema twoja dziewczyna jest na tinderze i szuka romansów, ma zweryfikowane konto i jak chcesz to mam screeny" i co więcej? przecież to random many
@takasraka: Jak całe życie się nie kochałeś to co ci po tym jak się prześpisz z czyjąś żoną? To już lepiej nie ruchać w ogóle przynajmniej balans jest zachowany. A tak, laska ani szacunku do ciebie mieć nie będzie ani uczuć. I tylko przypał jak #!$%@? jeśli się spotkacie kiedyś w realu przez przypadek.
@SarahC: Ale ty z nią nie idziesz spać by ją odbić typie....Poza tym co za przypał? Masz 12 lat by się przejmować co kobieta mysli? Ma fajny tyłek, to bierzesz, bo masz ochotę. Co cię reszta obchodzi, jak zdanie jakiegoś beciaka co ją utrzymuje. Masz myślenie typowego przegrywa dla którego taki scenariusz jest marzeniem.
@KELO9550: nie no mordo nie pajacuj mi z tym "po waszemu" xd jeżeli to dla ciebie skreśla laskę no to spoko i po temacie, a po prostu z komentarzy "po waszemu hehe" nic nie było o tym, że laska przestaje być atrakcyjna nawet na raz tylko ten cope o zasadach, że trzeba jak najszybciej powiedzieć typowi bro code i stąd te następne komentarze

Sam chciałbym wiedzieć gdyby partnerka by mnie zdradzała,
Nie zrozumiałeś nic. Absolutnie nic.

@Marek_Rekus: Najwyraźniej nie wyraziles sie wystarczajaco jasno.

Napisales, że to co zrobil OP nie zmienilo absolutnie nic. No powiem Ci, że zmienilo xD

Szmula wlasnie dostala info, że skakacząc na boki może się #!$%@?ć na ryj z czteroletniego związku.
Myślę że nie. Laska powie że to nie jej konto, a gość, pop prostu wyprze perspektye że laska go zdradza, tak jest zazwyczaj, a nawet jeśli nie, to nic jej nie udowodni. Ślepo zakłądasz że facet jest człowiekiem z godnością, co po samym fakcie że go zdradza, juz widać że jej nie jara, to zwykły beciak. Inna sprawa to wyparcie, tak jak pisałem. Gość nei zmienił nic, w życiu tej kobiety.
@
@KELO9550: zgadzam się z tobą, bo #!$%@? trzeba piętnować i za to szacunek, ale dobrze napisał też @takasraka: . Najedzony głodnego nie zrozumie, jakbyś nie miał takiej dobrej mordy i zamiast 1400 par, dwie, z czego żadna nie odpisuje to też twoja decyzja byłaby pewnie inna, więc nie ma się co niektórym dziwić.