Wpis z mikrobloga

@Hermen_Hulst:

Dlatego Sony wraz z Deviation Games i weteranami pierwszych codow robia fps mesjasza, ktory tego coda pozamiata i wytrze nim podloge.

xD. Już to widzę jak studio 122 pracowników stworzy gierkę, która zaora Coda tylko dlatego bo paru developerów pracowało nad zombie modem do poprzednich Codów. Do reszty ci się już odkleja. Data premiery tego mesjasza to pewnie 2026-2027 więc już prędzej klockarze doczekają się fable, sod3 i everwilda.
  • Odpowiedz
@Pazdzioch_z_Rivii: Xd żebyś się nie zdziwił czasem. Wiesz ze studio się nadal prężnie rozwija i dane masz z zeszłego roku? Czekam aż ta gierka wyjdzie i znowu będzie kwik zielonych na tagach XD idź se graj w drewniane gejlo dla autystów
  • Odpowiedz
@Hermen_Hulst: Liczbę pracowników na linkedin sprawdzałem dosłownie przed chwilą dla porównania masz liczbę pracowników w studiach Activision
392 Raven
596 Infinity Ward
573 Treyarch
505 Sledgehammer games
No i nowy
  • Odpowiedz
@Pazdzioch_z_Rivii: Moze i soniarzow wyciskaja jak cytryne, ale chociaz wypuszczaja gry, nie to co na tym syfie xbox. Nawet do GP nie wrzucaja mocnych tytulow. Beka z tej uslugi.

Pozatym jeszcze chcialem dodac, ze COD MW2 wychodzi na PS i bedzie mial 2 lata wsparcia, czyli do konca 2024 mozna byc spokojnym. Do tego czasu sony wypusci swojego fps'a i kazdy na codzika bedzie mial w------e ;)

Maja przy sobie
  • Odpowiedz
@Hermen_Hulst:
According to Oops Leaks, Deviation Games are working on a “world-class FPS that is planned to be supported for years, if not generations.”

Tjaaaa. A ci od guerilla to nie są zajęci klepaniem kolejnego horyzona?
  • Odpowiedz
A ci od guerilla to nie są zajęci klepaniem kolejnego horyzona?

@vulcanitu: Guerilla ma kilka projektów - competetive shootera oraz horizona. Coś tam pewnie jeszcze będzie, ale nie chcę mi sie szukać.

Deviation Games are working on a “world-class FPS that is planned to be supported for years, if not generations.

Typowa gra-usługa tylko co roku nie będziesz musiał wydawać po 300zł i nie wywalą jej po dwóch latach jak
  • Odpowiedz