Przesyłamy wylosowany zestaw zadań: 1. Zbuduj bazę! (Do wyboru: w domu / na balkonie / w ogrodzie). 2. Upleć wianek z polnych kwiatów. Dla siebie lub bliskiej osoby. :) 3. Przejedź na rowerze 100 km (w jeden dzień). Wynik udokumentuj na trackerze.
@pestis: To ja byłem w sztormówce xD ale ty pewnie żarty xD @ck__: No właśnie nie wiem czy mi zaliczą. Z 5 osób normalnie stało w mojej bazie. Turystów ze 7 stało na przerwę. Dwóch się przebierało w mojej bazie xD
@pasiaty: a możesz opowiedzieć coś więcej o swojej bazie? Czemu akurat na Śnieżniku? Co tam robiłeś (w tej bazie)? I jak długo tam byłeś (bo chyba niekrótko, skoro aż w szturmówce i cieszysz się z 5 min widoczków ( ͡°͜ʖ͡°))?
@faramka: No pewnie Namiot ekspresowy 2,5x2,5m, agregat kipor 1kW, Panasonic toughbook cf31. Obsługiwałem Mistrzostwa Polski w biegu Alpejskim. Siedziałem tam jakieś 5 godzin. Pogoda "jest c-----o, ale o co chodzi?"
Jak normalnie zajmuję się tym, to było dla mnie coś wyjątkowego. I jeszcze nikt wcześniej na tych zawodach nie miał namiotu na szczycie. Dlatego uznałem to
Typek z kanału "Sprawdzam jak" wyjaśniony przez widza za wrzucanie klik-bajtowych miniaturek na swoim live prezentujących zalane miasto (foto w komentarzu) #powodz #sprawdzamjak #wroclaw
1. Zbuduj bazę! (Do wyboru: w domu / na balkonie / w ogrodzie).
2. Upleć wianek z polnych kwiatów. Dla siebie lub bliskiej osoby. :)
3. Przejedź na rowerze 100 km (w jeden dzień). Wynik udokumentuj na trackerze.
No to jest baza na Śnieżniku
#mirkowyzwanie
ostrożnie!
też tam byłem
@ck__: No właśnie nie wiem czy mi zaliczą. Z 5 osób normalnie stało w mojej bazie. Turystów ze 7 stało na przerwę. Dwóch się przebierało w mojej bazie xD
Namiot ekspresowy 2,5x2,5m, agregat kipor 1kW, Panasonic toughbook cf31.
Obsługiwałem Mistrzostwa Polski w biegu Alpejskim.
Siedziałem tam jakieś 5 godzin. Pogoda "jest c-----o, ale o co chodzi?"
Jak normalnie zajmuję się tym, to było dla mnie coś wyjątkowego. I jeszcze nikt wcześniej na tych zawodach nie miał namiotu na szczycie. Dlatego uznałem to