Aktywne Wpisy
Nooleus +256
Chłop się pierwszy raz całował w życiu i z kim i z innym chłopem :33333
Jerzy_Kudelski +597
#julka #pieknokobiet #pieklomezczyzn
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Nic mnie tak nie #!$%@? jak baba oglądająca się ciągle za siebie, gapiąc się na mnie dając mi poczucie, że chce ją napaść i zgwałcić, a ja tylko chciałem wyskoczyć do żabki po 0.2 żubrówki, cole i orzechowe chrupki i spokojnie wrócić do domu.
Kobieta mieszkająca na wsi potrafi oddać za prace w gminie dosłownie wszystko, pokusiłbym się o stwierdzenie, że byłaby skłonna zaprzedać duszę diabłu za wakat BIUROWY w gminie.
Pamiętam jedną Anetkę (lvl 27, 6/10, lekko karynowata, IQ ~85) która skończyła gównostudia w mieście powiatowym i wróciła na wieś do matki po studiach, nie było tam żadnej roboty (Polska B here).
Robiła wraz z jej rodzicami wszystko by dostać się do gminy za 2.8k do biura xD, zagadywała koleżanki które tam pracowały po znajomościach, matka jak spotykała wójta na wsi to zawsze rozmawiali i temat schodził na pracę dla jej córki.
Jak ojciec z córką szedł coś załatwić do gminy to zawsze nosili jakiś koszyk owoców dla pani sekretarz xD
Po studiach była bezrobotna 3 lata i czekała, w końcu po ponad 1000 dniach los się do niej uśmiechnął i dostała robotę przy przekładaniu papierków z kąta w kąt w urzędzie gminy, co spowodowało, że jej ego wystrzeliło w kosmos.
Chłopaka nie ma.
Obserwuj #robpill
#przegryw #pracbaza #praca #patologiazewsi #urzedasstory
no chyba, ze nikt nie startuje w konkursie obok ciebie
Albo wymagania na stanowisko SPECJALISTY w urzędzie miasta typu Mgr Administracji, prawa lub ekonomii, angielski b2, office + parę innych mniejszych, oczywiście minimum 2 lata doświadczenia zawodowego na podobnym stanowisku i pensja na poziomie 2500 brutto i na to była np. kolejka 100 kandydatów.
To się szumnie KONKURSEM
@jmuhha: przecież te konkursy to tylko na pokaz są xD ostatnie słowo i tak ma wójt
Przykładowo co ciekawego może policja robić w mieścinie gdzie nawet nie ma 5k ludu
No i ja się zastanawiam i co z tego?
Normalna rzecz przecież, że ktoś ma swoje oczekiwania i mogą one być inne niż moje.