Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1101
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Milo900 +4
Cierpię na nerwicę lękową zwiazana z moim stanem zdrowia. Przez ostatnie miesiace badan z krwi nic nie wyszlo. Dzisiaj troche sie ruszalem (sprzatalem itp.), i czulem w lewej noce delikatny ból.
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
Generalnie jak leze nic nie boli. Byl to bol w tym kolku. Czy isc na sor bo to zakrzepica i moge zaraz wykitować?
Nie mam widocznych zyl, obrzeku nogi, ciezkosci nogi. Nie chce zbytnio ruszac tej nogi zeby skrzep się nie
isc na sor?
- tak 30.8% (274)
- nie 69.2% (617)
siedzisz sobie w ogrzewanym kantorku z telewizorem, w tle leci władca pierścieni
zero presji
obok mojej roboty jest taki parking i codziennie patrzę się z zazdrością na tego dziada ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#przegryw #robpill #pracbaza
@GoldenJanusz: ale z Twojej wypowiedzi wynika ze to Ty jestes dziadem. Wiesz jak ciezko dostac taka prace? Bylo sie uczyc?
Za to nocki w większości miejsc są najlepsze - bo nikogo nie ma, a nieraz można spać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Kiedyś w
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Tigermass: Co to za normalne kraje?
Super robota. Zamiast siedzieć z wnukami na działce, czy jak na zachodzie jeździć na wycieczki to siedzisz w budzie 12h za gówniane pieniądze i szarpiesz się z debilami co trąbią pod szlabanem bo chcą wjechać a nie mają uprawnień/przepustek/kart/pilotów itd. Bronisz katalizatorow i tablic rejestracyjnych na parkingu.
@Tigermass: A co ma do tego kraj kuźwa xd Przecież emeryture dostajesz na podstawie wpłaconych składek, jak ktoś 20 lat pracował na minimalnej, a reszte ciągnął na czarno,