Aktywne Wpisy
![jestemtunew](https://wykop.pl/cdn/c3397992/jestemtunew_rwKQzNu6MG,q60.jpg)
jestemtunew +402
![jestemtunew - Chów Polaka zwyczajnego
#wroclaw #nieruchomosci](https://wykop.pl/cdn/c3201142/0bdd74d61f105e26e569e89cd1292e08c609fee7c2fd50f04dfd483c6318e93a,w150.jpg?author=jestemtunew&auth=d020ef5ed08dce89b66a54029ee29e96)
źródło: temp_file3730881652496475294
Pobierz![Odwiertnik](https://wykop.pl/cdn/c0834752/136c2e9d9048f578ce29574b62e5e7908eaf405662669b7747a59c30fcddb606,q60.jpg)
Odwiertnik +87
Hirosy trójeczka jedzonko wódeczka, czego chcieć więcej
![Odwiertnik - Hirosy trójeczka jedzonko wódeczka, czego chcieć więcej](https://wykop.pl/cdn/c3201142/4d3e8a364b0f9f5ea179c3f9db63eec9397083442b9e19d58ad0f3e062e1e7b2,w150.jpg)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file3730881652496475294
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzWykop.pl
#gotujzwykopem #bederzigol
źródło: comment_1659360175hi3PWpV1fb8PinDtTXhjXP.jpg
PobierzTeż bym potrzymał dłuzej, ale akurat makaron mi się ugotował, więc nie chciałem zwlekać.
2. Wolę zwykły polski boczek niż guanciale,
3. Ilość dodawanej wody zależy od grubości patelni, ja na indukcji i patelni z cienkim dnem nie dodaje w ogóle, tyle co z makaronu zleci, a i tak odparowuje na małej mocy przez 2 minuty
4. Gdzie jest pieprz????
5 musi być dobry makron al dente
Na grupach kulinarnych nie ma nic gorszego niż #!$%@? obrońcy oryginalnej carbonary. Te zjeby zachowują się jakby sami pracowali we włoskich kopalniach co najmniej 40 lat. I po ciemku pod ziemią mieszali jaja z makaronem o temperaturze nie przekraczającej 58 stopni. #!$%@? boczek, źle. Ma być #!$%@? pancetta dojrzewająca w słońcu północnych Włoch, smagana wiatrem wiejącym z alp. Przynajmniej tak Ci się wydaje, dopóki
źródło: comment_1659374955bskpIQSXmi9yCzsiMpTMx5.jpg
Pobierz@NicNieRobie: smietaną trzeba bylo.zagescic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od tego czasu już nie traktuje go jak kulinarnego boga. Angol z niego nie wyszedł.
Pierwszej carbonary ciężko nie