Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@essos: boże ale przeżywasz #!$%@? jeansy. Przeżyją 40 stopni, aczkolwiek jak polecam prac w 30 wszystko o ile nie masz czegos cięższego do wyprania.
Spodnie jak spodnie, do casualowego looku są ok. Chinosy to inny fason, troszkę bardziej elegancki (choć też nie formalny żeby nie było)
@Krisskow: Pezezywam bo teraz na wyprzedazy "uzupelniam garderobe" i dość duzo wydaje, no i chce to robic optymalnie bo mi szkoda mi kasy. Takie spodnie np. nadaly by sie na potencjalną randke? albo do klubu?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@essos: ja uważam że do jeansów najlepiej pasuje klasyka gatunku czyli bialy podkoszulek.

Biały podkoszulek to w ogóle jest nadubranie, podobnie jak biała koszula. Pasuje zajebsicie doc wszystkiego i zawsze dobrze wygląda.

Czarna bluza spoko, czarne polo imo tak sobie, czarny podkoszulek też ok, ale białe buty sportowe bym ubrał do tego.

Białe buty to kolejna najlepsza część garderoby która trzeba mieć.

Co do randki - zależy jaką randka, zależy z
@essos: Wiadomo, że lepiej chino. Bardziej uniwersalne, w związku tym, że denim to tkanina gruba, nieprzewiewna.
Denim to nosiłbym tylko gdy jest zimno, wietrznie i do tego pada deszcz, na każdą inną pogodę lepsze chino.
Ale trzeba też mieć baczenie z jaką laska idziesz i jak ona się ubiera żeby w miarę się komponować.

@Krisskow: Chyba nigdy nie wiadomo jak przyjjdzie. Ale ogolnie to ja preferuje troche troche mniej oficjalny ubiór. Biala koszula wydaje mi sie zbyt oficjalna. A co bys powiedzial np. na takie biale polo?
Buty se kupilem wlasnie niedawno biale. Byly na promocji za 116 z adidasa
Wiadomo, że lepiej chino. Bardziej uniwersalne, w związku tym, że denim to tkanina gruba, nieprzewiewna.

Denim to nosiłbym tylko gdy jest zimno, wietrznie i do tego pada deszcz, na każdą inną pogodę lepsze chino.

@John_S: hmm, to moze oddam jak znajde jakies chinosy z dobrą przeceną do 60zł. Te jeansy 60 kosztowaly w reserved