Aktywne Wpisy
daeun +108
To naprawdę smutne i przygnębiające jak z biegiem czasu zmieniło sie podejście Polek do obecności dzieci na weselach. Dla mnie, dobijającego do 40stki boomera takie imprezy były zawsze wydarzeniami bardzo RODZINNYMI, gdzie nikt nie dyskryminował bombelków ze względu na wiek. Czas radości i dwudniowej biesiady, znakomita okazja do poznania się dalszej rodziny Pani i Pana Młodych, o którą ciężko w toku normalnego funkcjonowania między poniedziałkiem a piątkiem. Sam jako dzieciak chodziłem z
pieknylowca +197
Te memy o skąpych poznaniakach to najprawdziwsza prawda - XD, galeria handlowa i płatne toalety XD. Jak się cieszę że jestem z Warszawy i tu nie ma czegoś takiego jak płatne toalety w galeriach - nawet na dworcu centralnym w złotych tarasach #poznan #polska #bekazpodludzi
Te biale przetarcia nie brudzą sie zbyt szybko? Moze lepiej szukac jakichs szarych chinosów?
#pytanie #modameska #ubierajsiezwykopem
Prawie wszystkie ubrania mam z opcją prania w 40 stopniach, a dla jedego czy dwoch ciuchow nie opłaca sie specjalnie włączać pralki
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Spodnie jak spodnie, do casualowego looku są ok. Chinosy to inny fason, troszkę bardziej elegancki (choć też nie formalny żeby nie było)
A gdy chłodniej - biała koszulka(zeby lekko kontrastowala wystajac spod kołnierza bluzy) + czarna bluza basic bez kaptura?
Takie zestawy nadawaloby sie idąc np. na randke lub do klubu?
Biały podkoszulek to w ogóle jest nadubranie, podobnie jak biała koszula. Pasuje zajebsicie doc wszystkiego i zawsze dobrze wygląda.
Czarna bluza spoko, czarne polo imo tak sobie, czarny podkoszulek też ok, ale białe buty sportowe bym ubrał do tego.
Białe buty to kolejna najlepsza część garderoby która trzeba mieć.
Co do randki - zależy jaką randka, zależy z
Denim to nosiłbym tylko gdy jest zimno, wietrznie i do tego pada deszcz, na każdą inną pogodę lepsze chino.
@Krisskow: Chyba nigdy nie wiadomo jak przyjjdzie. Ale ogolnie to ja preferuje troche troche mniej oficjalny ubiór. Biala koszula wydaje mi sie zbyt oficjalna. A co bys powiedzial np. na takie biale polo?
Buty se kupilem wlasnie niedawno biale. Byly na promocji za 116 z adidasa
@John_S: hmm, to moze oddam jak znajde jakies chinosy z dobrą przeceną do 60zł. Te jeansy 60 kosztowaly w reserved