Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +97
Przyszła pora na nowe #rozdajo, a przy okazji rozstrzygnięcie ważnej, acz kontrowersyjnej kwestii:
Ustalmy to ostatecznie. Kto powinien płacić na pierwszej randce? Zawsze mężczyzna? Osoba, która zapraszała? Może jednak powinno się podzielić pół na pół? A może to jednak kobieta powinna płacić? Macie związane z tym ciekawe anegdoty z własnego życia? Czekamy na wasze kreatywne odpowiedzi w komentarzu.
Zwycięży oczywiście najciekawsza odpowiedź. Zwycięzca otrzyma od nas voucher do Allegro o wartości
Ustalmy to ostatecznie. Kto powinien płacić na pierwszej randce? Zawsze mężczyzna? Osoba, która zapraszała? Może jednak powinno się podzielić pół na pół? A może to jednak kobieta powinna płacić? Macie związane z tym ciekawe anegdoty z własnego życia? Czekamy na wasze kreatywne odpowiedzi w komentarzu.
Zwycięży oczywiście najciekawsza odpowiedź. Zwycięzca otrzyma od nas voucher do Allegro o wartości
źródło: rozdajo wykop
Pobierz
smieszek321 +80
To OKI to jest praktycznie likwidacja podatku belki a ludzie narzekają, że nie obniżyli go XD
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja

Który z tych modeli jest na dzisiaj najlepszy? Przede wszystkim o jakość dźwięku z koncertów i w miarę wytrzymałą baterię mi chodzi. Do codziennego użytkowania mam Xiaomi, a szukam czegoś tylko na koncerty.
#apple #iphone #iphonex #iphone8 #iphone8plus #ios
11 to pewnie 1500zł.
Kupiłem rok temu używkę X w stanie idealnym za 900zł. W tym roku bateria zjechała mi do 85% to sobie wymienię na nową i starczy na kolejne 3 lata.
Ma super ekran i niezły tryb portretowy. Ale szczerze mówiąc powoli odczuwam, że technologicznie zostaję z tyłu.