Aktywne Wpisy

mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +10

2. jest sto takich w roku
3. nobody kiers
4. wróć
5. wykop kiers, WOJNA, #!$%@?, III WOJNA ŚWIATOWA, NA FRONT NAS WYŚLĄ, WYKOPKÓW!
Lecące myśliwce.mp4 z 2019 roku.
Samolot na Flightradar wyłączył transponder, LECI NA MOSKWĘ! Trzęsę się i boję się.
LISTA OBECNOŚCI, HALO WROCŁAF SŁYSZYMY SIĘ??? Halo tu szczebrzeszyn potwierdzam, wiedziałem pojazdy wojskowe jadące na wschód.
Tu zajączkowo, tu zajączkowo niepotwierdzam, POWTARZAM nie potwierdzam u nas spokój.
#heheszki #pasta #wojna #chiny #bekazwykopkow