Aktywne Wpisy
oszty +3
Co według was jest perełką którą na pewno warto zobaczyć z tegorocznych nominacji?
#oscary
#oscary
FlorydaGregory69 +17
Poznałem pewną dziewczynę przez internet, wszystko wydawało się w porządku. Pisaliśmy codziennie przez kilka tygodni, odpowiadała na każdą wiadomość niezależnie od pory, zazwyczaj po kilku sekundach, i nawet sama inicjowała pisanie czy zaproponowała spotkanie. W końcu, gdy zebrałem odwagę, aby się spotkać, ustawiłem się z nią, a pierwsze co powiedziała na przywitanie to: "Nie sądziłam, że jesteś taki mały”. Ja 170 cm, a ona sama 165 cm xD Niby spotkanie przebiegło Ok,
#f1
Ale mnie #!$%@? dzis typ, każdy go brał jak szmatę a blokował tylko swojego teammate, dzieki któremu w ogole miał szanse wygrać wyścig rok temu
Komentarz usunięty przez autora
Nie pamiętam, który to był wyścig, ale albo jeden z ostatnich 2021, albo początek 2022. Obydwaj byli w punktach, ale Alonso miał lepsze tempo a #!$%@? Okuń go blokował i walczył xD Jak masz normalnego partnera i wiesz, że jedziecie na innej strategi
A w tym roku tak samo - w Arabii ścigał sie z ferdkiem prawie #!$%@? go i pewnie tak by sie stało jakby Fernando nie padł wspaniały silnik alpine, który u ocona jest z tytanu a u alonso ze słomy chyva xD
@RitmoXL