Aktywne Wpisy

K-S- +760
A wiecie że teraz paczka fajek kosztuje 18zł.
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe
To jak ktoś pali jedną dziennie to w skali miesiąca p----------a 540zł.
Interes życia wydawać 540zł na miesiąc, za to by śmierdzieć i mieć rozwalone płuca.
#oswiadczenie #palenie #paleniejestchujowe

smuteczek2000s +46
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file2685780575198380779
PobierzMasz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 55.5% (394)
- Nie. 21.7% (154)
- Nie myślę o tym. 22.8% (162)

-Pijesz i ćpasz bo nic innego w życiu ci nie zostało? Ale jak tak możesz, powinieneś odpuścić n-------i,a-----l pracować jeszcze więcej i wmówić sobie że ten no oglądanie filmów daje ci rozrywkę.
-Chodzisz na dziwki? Jesteś obleśny i odpychający bo jak można to robić. To że nie masz kobiety to twoja wina powinieneś zadbać o siebie... Schudniesz/ kupisz droższe ciuchy/pójdziesz do barbera próbujesz zagadać dziewczynę? To ten no... jeśli jesteś brzydki to usłyszysz że robisz to źle bo wychodzisz na desperata ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak wogóle to nie szukaj czegoś na siłe samo przyjdzie... Kiedy? No nie wiadomo usłyszysz to od ludzi którzy praktycznie ciągle są w związku.
-Masz depresje bo masz świadomość że twoje życie to totalne g---o? Uzyj tej no... terapii i zacznij biegać xD. Nie pomoże? Napewno coś robisz źle to twoja wina
#przegryw #depresja #zalesie #narkotykizawszespoko #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@comamtuwpisac: to najłatwiej powiedzieć
nikt nie każe ci chodzić na dziwki i tak, jest to obleśne. dalsza część tego akapitu jest tylko gorsza, bo tak, dobrze jak chłop dba o siebie, ty byś chciał być z dziewczyną która o siebie nie dba? xd nikt nigdy nie powiedział że jak zagadasz do dziewczyny to jesteś desperat XD a i jak lubisz szukać na
Tak pytam tylko pytam czy w ogóle masz pojęcie do czego odnosisz się( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mnie na ten przykład najbardziej w społeczeństwie obrzydza wszechobecna hipokryzja, która im jestem starszy, tym bardziej wydaje mi się być absolutną podstawą życia społecznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale że n-------i, a-----l i diviarstwo są dla ciebie szkodliwe, to ty wiedz. Od każdej z tych rzeczy można się uzależnić i skopać sobie życie do reszty. Choć w sumie to ja jestem zwolennikiem podejścia, że wszystko
A "nic na siłę" zwykli mówić Ci którzy już zmęczyli się licząc że odzyskają podobne/wystarczające siły do kolejnych prób, nie Ty pierwsza nie ostatnia
To co mówisz jest desperacją czyli ktokolwiek jest po drugiej stronie bez żadnych wymagań
Nie mówię o sobie
To tak jak jak kiedyś przed chodzeniem po górach - a tam jakieś łażenie i męczenie się. Dopiero jak sam wszedłem na pierwsze 900 m.n.p.m to wrzut endorfin i dopaminy połączony z PIĘKNYMI widokami - wtedy POCZUŁEM "o q--a! teraz wiem o co tym ludziom chodziło!" :3