Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jiddlo:

Wiadomo beka, ale to jest praca którą może wykonywać prawie każdy, nie ma co się spodziewać, że traktować cię będą jak specjalistę, no chyba że prawo wymaga podanie dokładnej lokalizacji pracy przed prośbą o CV.
  • Odpowiedz
  • 2
@Darson666

@jiddlo k---a może jeszcze list motywacyjny do żabki xDDD

Ty się śmiejesz, a ja pamiętam czasy kiedy do roboty za najniższą krajową na magazyn do firemki która oprócz trzech właścicieli (rodzina) było jeszcze czterech pracowników i wymagali CV z listem motywacyjnym. No ale wtedy bezrobocie było na poziomie 20%. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 2
@jiddlo: wyślij cv na którym zrobisz okienka zasłaniające treść z hasłem typu zawartość premium dostępna po udzieleniu informacji xD
  • Odpowiedz
  • 21
@Slavcel: Czy ty się orientujesz ile może być żabek w mieście? To nie jest jedna firma, którą łatwo możesz znaleźć na mapach. A teraz wyobraź sobie, że aplikujesz do pracy, przyjmują cię i musisz jechać ponad 1h w jedną stronę przez centrum, bo wielka pani nie raczyła napisać w ogłoszeniu, który sklep znajduje się w jej posiadaniu. Poza tym aplikacja do żabki powinna wyglądać coś w stylu przychodzisz do sklepu,
  • Odpowiedz
  • 9
@Slavcel: Ale po co mam wysyłać cv do sklepu, który nie odpowiada mi ze względu na lokalizacje? To, że jest to sklep, w którym może robić każdy, nie znaczy, że nie wypada podać chociaż ulicy i to nie usprawiedliwia takiego zachowania
  • Odpowiedz
@jiddlo nie pakuj się w to g---o dobrze Ci radzę. Obiecuja, obiecują a jak podpiszesz umowę to wyjebia Cię bez mydła. No chyba że jesteś pracoholiczka nie masz życia i lubisz być 24/7 w pracy to możesz spróbować.
  • Odpowiedz
  • 1
@qusqui21:

wogole po cholere CV do zabki

Żeby odsiać ludzi po studiach, bo wiadomo, że tacy s-------ą, jak tylko nadarzy się okazja.
  • Odpowiedz