Aktywne Wpisy
MG78 +364
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
WielkiNos +141
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Jak do tej pory - najlepiej plusowany komentarz idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #heheszki #gownowpis #rakcontent
Wiadomo beka, ale to jest praca którą może wykonywać prawie każdy, nie ma co się spodziewać, że traktować cię będą jak specjalistę, no chyba że prawo wymaga podanie dokładnej lokalizacji pracy przed prośbą o CV.
Ty się śmiejesz, a ja pamiętam czasy kiedy do roboty za najniższą krajową na magazyn do firemki która oprócz trzech właścicieli (rodzina) było jeszcze czterech pracowników i wymagali CV z listem motywacyjnym. No ale wtedy bezrobocie było na poziomie 20%. ¯_(ツ)_/¯
Jest to c-----e ale tak było jest i prawdopodobnie będzie
Komentarz usunięty przez autora
Ale przecież ja to wszystko rozumiem, tłumaczę tylko, dlaczego może pozwolić sobie na takie zachowanie.
Jak do tej pory - najlepiej plusowany komentarz idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #heheszki #gownowpis #rakcontent
Jak za rekrutację odpowiada osoba, rozpoczynająca rozmowę słowem "witam" to ja chyba podziękuję za taką pracę.
No tak, więc jeżeli nie odpowiada ci zachowanie pracodawcy już na wstępie to nie podejmujesz pracy u niego.
Oj, gdybym wiedział, że taki z Ciebie delikatesik nieumiejący przyjąć prostej krytyki, to bym nie zrobił nic inaczej.
Żeby odsiać ludzi po studiach, bo wiadomo, że tacy s-------ą, jak tylko nadarzy się okazja.