Aktywne Wpisy

calban +1369
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
źródło: temp_file1283392792110985378
Pobierz
Kielek96 +120
Co kieruje człowiekiem który odmawia ewakuacji gdy dostaje ostrzeżenie o śmiertelnym zagrożeniu?
#powodz
#powodz

nie wiem k---a, mam mu testy odpalić i pokazać, że zielone?
#programista15k #pracbaza #scrum
A tak w ogóle to nie rozumiem problemu. W interesie każdego jednego rzemieślnika jest żeby "odbiór robót" przeprowadzać na swoich zasadach, ale w naszym światku IT niektórzy to sami sobie wolą robić pod górę ¯\_(ツ)_/¯
Jakbym miał
Może robiłeś testy perf i dzięki temu wiesz, że aplikacja działa lepiej i stabilniej, bo xyz.
A może robiłeś unit testy i dzięki temu znalazłeś jakiś potencjalny bug.
Albo...
No coś chyba robiłeś ostatnio. Zastanów się w czym to może pomóc w polepszeniu aplikacji, zamiast strzelać focha ;P
@whoru: Z doświadczenia ci powiem, że „osoby techniczne” często zapominają że to co dla ciebie jest oczywiste to dla reszty
@whoru: tak
źródło: comment_16590937609GY59DkH19LMTKhOFNwcX2.jpg
PobierzBo jak nie możesz po dwóch tygodniach pracy, pokazać co dzięki temu ma zespół/firma. To w sumie po co robiłeś xD
@PaaD: tylko ze sporo robot w IT to takie, ktore
A elektryk albo hydraulik będą płakać że mu "frontendowiec" ścianę pomalował i po tygodniu już nie widać wysiłku?