Aktywne Wpisy
Sebastix +510
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +355

A jak już uciekać przed reżimem to przy obecnej dostępności pracy zdalnej też pewnie by się ciekawsze miejsca znalazły. ¯\_(ツ)_/¯
@dsomgi00: piszesz głupoty, w UK masz bez problemu oferty remote b2b 400-500 funtów dziennie, jak dla nas taka stawka jest świetna, może tam u nich to aż tak dużo nie jest, nie wiem ile w winnych zawodach się zarabia
@wykopowy-znawca-expert: tyle ile sobie zaoszczędzi, najpewniej dużo więcej niż te twoje 2k euro w DE, poza tym programista 15k to modny w polsce był jakieś 3-4 lata temu, teraz większość to już raczej 20k pln a powoli 25k pln staje się rynkowym standardem