Wpis z mikrobloga

Mama mnie tak wkurzyła że jeblem drzwiami i się szyba posypała, później ryczałem żeby ojcu nie mówiła z jakiego powodu szyby w drzwiach nima żeby #!$%@? kablem od prodiża nie dostac( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jerzy_Kudelski: Bliska niegdyś koleżanka mojej różowej poprzez upadek w takie drzwi straciła życie. Potknęła się o kabel a przebijając szybę ciałem rozcięła tetnicę szyjną. Zawsze jak przy okazji święta zmarłych odwiedzamy jej grób to się zastanawiam jaki to #!$%@? niefart musiał być.
  • Odpowiedz
@Jerzy_Kudelski: Ten temat widzę tu już przynajmniej na Wykopie trzeci raz. Jeśli tylko połowa komenatrzy pod nimi jest prawdą, to projektant tej pułapki na dzieci ma na sumieniu wiele blizn, niepełnosprawności i traum ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jerzy_Kudelski: Goniliśmy się ze starszym bratem po mieszkaniu (3 pokojowym) i wbiegając do pokoju chciałam zatrzasnąć za sobą drzwi a brat myśląc, że zatrzyma je jak młody Bóg wyprostował rękę. Na szczęście jemu nic się nie stało i wszystko zgoniliśmy na przeciąg z klatki schodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) rodzice uwierzyli i dopiero po wielu latach się przyznaliśmy.
  • Odpowiedz