Aktywne Wpisy
Tom8 +39
#badoo Mam od niej lajka, mam 35 lat, i powiem wam , ze dziwnie się czuję, na co taka stara baba liczy. A na tym Badoo pełno takich

źródło: temp_file2295976807873123386
Pobierz
TTedbundYY +4
Hej mam pytanie mam 15 letniego kota ostatnio takie coś na grzbiecie mu sie zrobiło jak temu zaradzić? i dlaczego takie coś się pojawiło? jakieś maści, kremy warto zakupić?
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta
#weterynaria #koty #weterynarz #zwierzeta #kiciochpyta

źródło: ooon
Pobierz
#patologiazewsi #patologiazmiasta #kolej #trojmiasto #gdynia
źródło: comment_1658928603CDSqmdN1TJofXNNGvhFdde.jpg
Pobierzostatnio stalem 45 min tam o 2 w nocy... przejechaly 2 pociagi, kierowca Ubera niezle wkurzony ( ͡° ͜ʖ ͡°), za kazdym razem jak tam przejezdzam to stoje i stoje, szybciej juz przez Rumie obrocic
Komentarz usunięty przez moderatora
troche sie nie dziwie bo tak jak wspominalem - najbardziej z-----y przejazd w Polsce, od 20 lat zawsze sie tam stoi i nie wymyslili jeszcze by to zautomatyzowac
To jest główny problem, a nie ludzie, którzy mają w p-----e czekanie przy pustych zaporach dłużej niż jest to wymagane!
Gdyby czerwone w fazie all-red(nikt nie jedzie)nawet na największych skrzyżowaniach PALIŁO SIĘ CHOCIAŻ 50% CZASU, ile mija od zamknięcia się zapór do przejazdu pociągów w tym p---------u, to też byś widział ludzi wjeżdżających
Idealny obywatel, taki poprawny (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@oldspiceedit: Nie stałeś na przejeździe na granicy Pruszkowa i Parzniewa, prawda?