Aktywne Wpisy

nitemar_ +44
Ale sie dzis boty pisokonfowskie odpalily, jakby co najmniej pis wygral xdd. Elektorat KO po prostu ma wymagania. ktore nie zostaly spelnione, wiec elektorat to pokazal, tyle.
#krakow
#krakow

ProstyHuop +19
#321685 ogułem to smutno mi huopy niby żyje a straciłem życie za życia nie widzę dalszej perspektywy na lepsze jutro a do tego ten czas zapierdox strasznie pewno mrugne i będę miał 50+ lat o ile wcześniej nie umrę przez alkoholizm/zawał/udar/raka a nic nie przeżyłem, nic nie doświadczyłem, zawsze sam i umrę sam bez żadnego celu w życiu, jak jakiś npc ołwa

źródło: comment_1658903794Y6TZxu8yEUV2iAKTf7cBWZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Chociaż to ich darcie się też jest częścią zabawy.
Niewdzięczny zawód sobie wybrał
@Krzyshake: nie przeszkadza mu to w pracy, tylko przeszkadza mu to, że ktoś dotyka uzdy konia - czyli może zrobić krzywdę sobie, jemu i jeszcze innym osobom, jak koń dostanie jakieś dziwne polecenie poprzez randomowe pociągnięcie uzdy.
źródło: comment_1658917069OA40I1Dt8uA81252cb6fWc.jpg
Pobierz@Krzyshake:
Cały dzień nic nie robić i drzeć się na turystów (jak ci się zachce) - jak ktoś lubi konie i nie lubi ludzi to całkiem dobry zawód.
Ale roli żadnej ważnej to oni dalej nie pełnią, piękne historyczne stroje, warta, marsz z bronia. Ot taka pokazówka, którą możnaby zastąpić nudną ochroną, ale nie uważam że byłoby to lepsze dla kultury i historii i turystyki
@Krzyshake: to tak jakbyś jechał samochodem jako pasażer, pociągnął za kierownicę i się dziwił że kierowca ma do Ciebie pretensje.