Aktywne Wpisy
Nobody32 +74
Essapierds2007 +33
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
#przegryw #feels #podrywajzwykopem #tfwnogf #blackpill
Spokojnie mirku, spodziewaj sie niespodziewanego
A tam p--------z...
Wy duzo narzekacie na tym #przegryw a nawet nie chcecie sprobowac cokolwiek zmienic. Zakladasz tindera+badoo, jakies schludne 2-3 fotki i cos sie znajdzie na pewno jesli przerasta Cie wyjscie do klubu co w sumie tez nie jest idealnym rozwiazaniem
Przez 29 lat ci się nie udało, żadna kobieta nie okazała ci swojego zainteresowania, ale spokojnie ogarniesz się i polepszysz swoj charakter, bo przecież na pewno jeszcze nic nie próbowałeś z tym zrobić, posłuchasz kilku rad na wykopie i odmienisz swoje życie. Myśl pozytywnie.
@faradobus: Tak, ale jeśli ma się dobre proporcje czaszki.
@faradobus: Zainteresowania mam typowego piwniczaka, czyli creepa, a poglądy mam sprzeczne z laskami (ponoć wszystkie są lewicowe) a u mnie odwrotnie...