Aktywne Wpisy
czykoniemnieslysza +375
mickpl +390
Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Stąd też zdarzają się ci "mityczni" zakolacy z brzuszkiem, co mają fajne laski. Bo oni wygrali na loterii, tylko nie genetycznej, ale loterii starych, którzy im zaszczepili zdrowe poczucie wartości, przekazali zdrowe wzorce itd. I nie, nie mam zamiaru zaprzeczać, że jak pusta lala szuka bolca, to wybierze chada. Chociaż raczej wolałaby Mokebe.
Jak się czyta tag przegryw, to aż bije po oczach ta dysfunkcyjność ich rodzin. Skąd o tym wszystkim wiem? Bo moi starzy właśnie tacy byli. A w zasadzie to są. I minęło sporo czasu, zanim to ogarnąłem, ale jakość mojego życia poprawiła się w sposób niewyobrażalny, zarówno w zakresie relacji z płcią przeciwną, własną jak i relacji zawodowych. A z wyglądu się nie zmieniłem.
https://www.wykop.pl/wpis/66635037/stalowa-psycha-chadow-xddd-jeden-z-popularniejszyc/
#chad #przegryw #blackpill
Komentarz usunięty przez autora
@Wazdusciel: Jest tylko kilka procent chadów i kilka procentów przegrywów - czyli duża kontrastowość na zasadzie bogatego przystojnego wysokiego chada urodzonej w szczęśliwej i bogatej rodzinie oraz jego kompletne przeciwieństwo czyli przegryw niski brzydki do tego z biednej i patologicznej rodziny.
Ale takich ludzi jest max 5-10 procent. Większość to przeciętniacy czyli ludzie którzy dostali różne życiowe karty. Oczywiście wychowanie ma dużo do rzeczy więc może się okazać że przystojny syn alkoholika który go bił, nic w życiu nie osiągnie i nie będzie umiał stworzyć normalnej długotrwałej relacji z
Zresztą na tym polega blackpill - to jest zestaw twierdzeń stworzonych przez ludzi pozbawionych tego poczucia i przekonanych, że czerpie się je zewnątrz, z atencji ze strony kobiet i podziwu mężczyzn. No nie xD
@eldzej_10: Takich to chyba jest w ogóle mniej niż 5%. Zakładając, że te 10% to wizualne przegrywy i 10% to wizualne chady, to jeszcze trzeba to przemnożyć przed odsetek bogatych
@Wazdusciel: Bluebell by Ci powiedział że w sprawach matrymonialnych kup kwiaty, zabiegaj o kogoś a tam gdzieś daleko kiedyś jakaś laska na Ciebie czeka. To są tego typu bzdury - ja raczej wyznaję redpill czyli prace nad sobą i stawianie się lepszą wersją samego siebie i świadomość jakie mechanizmy rządzą rynkiem matrymonialnym.
@kilemile: No właśnie, na wykopie często jest to mocno przejaskrawione i wydaje nam się że albo urodziłeś się jako wygryw