Aktywne Wpisy

bugg +306
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

picasssss1 +313
Musicie pamiętać że koszty pracownika jakie ponosi pracodawca w Polsce są gigantyczne. W Niemczech, Francji czy na takim zadupiu jak upadła już Hiszpania to są zwykle koszty, a u nas to metafizyka, to jak spotkanie z najwyższym, zusy trzeba, zdrowotne trzeba aż się ciśnienie januszowi podnosi. A jeszcze to L4 to najlepiej zakazać.
Więc nic dziwnego że trzeba sprowadzać pakostancow wie skąd skoro są takie koszty pracy!
#pracbaza #polska
Więc nic dziwnego że trzeba sprowadzać pakostancow wie skąd skoro są takie koszty pracy!
#pracbaza #polska
źródło: Estimated_hourly_labour_costs_2023_EUR_map-1170x1170
Pobierz

No j---a jak berety. Jeszcze lepsza odmiana pedalarza to 120 kg żywej wagi i wiara w to, że zmiana ramy na karbonową wpłynie istotnie na osiągnięcia XDDD Już nie raz byłem świadkiem takich rozpraw na parkingu - nie zrzucenie kałduna, ale zmiana RAMY i redukcja wagi o 2 kg!
#rowery #gory
1. pojechac w gory elektrykiem.
2. siedziec w domu, bo nie ma kondycji.
Stac ich, niech jezdza.
"bo nie ma kondycji" to nie są geny ani choroba (no poza niektórymi przypadkami), no wydaje mi się że po prostu można mieć kondycję, a nawet wymyślono na to sposób - jeżdżenie rowerem ;)
Co to za frajda targać rower i jeszcze sapać, bo okaze się, ze droga idzie wertepami pod górke.
Mając falcona nie ma wstydu, że jezdzisz po górach. Kazdy sobie radzi jak może.
PS: samą jazdą rowerem nie zbudujesz kondycji.
No, ale nie. Wszystko musi być tu i teraz bo kumpel z pracy trenujący 5/10/15 lat jeździ, to ja też muszę. Kabaret. Na wspomaganiu elektrycznym to można się bujać po mieście, a
@wspomnienieciszy: rozumiem pojechanie elektrykiem tam gdzie rzeczywiście nie da się podjechać (ale to już ostry teren musi być), natomiast zwykłym podjazdem szutrowym czy asfaltowym jeśli ktoś nie jest w stanie jechać (umówmy się, 3kmh to lepiej zejść z roweru), to znaczy że jest totalnie zapuszczony.
Ja tylko napisałem że "nie mam kondycji" więc lepiej żebym pojechał elektrykiem niż w ogóle to droga na skróty opcji
I nie - kondycja sie nie wyrobila, wręcz przeciwnie spadała z kazdym rokiem.
Dlatego popieram elektryki, bo majac wybor nie jezdzic lub jezdzic na elektryku, - wybrałbym ta druga opcje.
BMI zawze prawidlowe, ale byle grubas mnie wyprzedzał. Wiec nie