Aktywne Wpisy

Kończę dzisiaj 36 lat i to znowu był najlepszy rok w moim życiu! Tym razem przygoda z #silownia na stałe zagościła w grafiku.
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
Rok temu pisałam tutaj o zejściu z kilogramów
Na zdjęciu ulubiony efekt dnia push: pompa klaty - mięśnie większe niż c---i :D
Podsumowując zmiany po roku:
źródło: IMG_3301
Pobierz
thorgoth +103
Ktoś w Radomsku sprzedaje taki piękny dom w stylu wersalskim, za jedynie 950 000 złotych.
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
Powierzchnia domu to 220m², a działka ma 1247 m².
Fascynuje mnie ta historia; kto tam mieszkał i co mu strzeliło do łba żeby zrobić taki wystrój?
#nieruchomosci #polska #radomsko
źródło: HMxYifsWwAA3Ys1
Pobierz

@Konewkarz: Dokładnie. N+1.
Taką patologię trzeba piętnować, ale z drugiej strony 2x mocniej trzeba dociskać patodeweloperkę bo to ona tworzy takie, a nie inne warunki. Ludzie się tylko dostosowują do tej rzeczywistości.
@Pasiak420: tak ale zrobić najpierw alternatywne drogi wokół i parkingi np kabaturowe na obrzeżach centrum(nawet płatne).
Takie osobniki generują tylko koszty publiczne (zniszczona zieleń, chodniki itp, bo takie SUVy ważą 2x więcej niż auta 20 lat temu), a sami wnoszą nieporównywalnie mniej do miast, które rozjeżdżają. Jaśnie państwo będzie wjeżdżało taką kobyłą pod same drzwi bloku, galerii, parku, restauracji i miało gdzieś, że miasto to miejsce wspólne.
Założę się, że ten sam kierowca, który reprezentuje postsowiecką mentalność, najgłośniej narzeka na Ukraińców,
@Konewkarz: nawet jak zrobisz odpowiednią ilość miejsc parkingowych, to ludzie staną tam, gdzie im wygodnie, mając gdzieś innych. U mnie na osiedlu często idioci parkują na zakazie, chodniku albo przy wjeździe do garażu podziemnego, bo nie chce im się ruszyć tyłka z parkingu kilkadziesiąt metrów dalej. W moim osobistym rankingu nr 1 jest baba, która ma problem z podstawowym manewrowaniem
Komentarz usunięty przez moderatora