Wpis z mikrobloga

#!$%@? bagieta może był na paru treningach ale te 50k na dietę itd to jest taka odkleja że głowa mała chłop chodził cały czas #!$%@? xayowskiemu pisali żeby dał mu na dług to powiedział że nie da bo przepije i sam musi z tego wyjść a ci robią jakieś zbiórki i udają pomocnych po tym jak jest jakiś hype na chłopa pozatym ja nie wiem co on robi jak on długi to ma już z5 lat chłop jest trochę upośledzony nie ogarnia finansów teraz spalaci to za miesiąc wymyśli coś nowego i znowu będzie zadłużony
#famemma
  • 6
@Milowia997: Tylko że on już dawno chodził z kilka lat temu na treningi po tym jak boxdel czy tam biseks mówili że go wezmą a nie wzięli. Catering na miesiąc też trochę kosztuje, brał kredyt na coś jeszcze innego , nie wiadomo jaki % więc możliwe. Ale patrząc na bagietę to on potrzebował by kogoś kto by pomógł to wszystko ogarnąć , bo sam nie da rady. A że wpadł teraz
@Milowia997: Nigdzie nie powiedział że przeznaczył 50k na przygotowania. Mówił że miał sporo kolizji, a że pracuje w budowlance to auto potrzebne. Wziął na to kredyt, a że w banku zobaczyli że gość słabo ogarnia, to wcisnęli mu następny, pewnie obiecując niższy procent, gdzie Bagieta myślał że niższy procent = niższa rata. Na przygotowania przeznaczył max 8k będąc już zadłużonym.
Dodatkowo wiem jak działa budowlanka po sąsiedzku, umawia się z kimś
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Milowia997:

#!$%@? w to co on zrobi, ważne że boxdel dostał dużo subskrypcji i chyba pobił rekord widzów na kanale, do tego dużo zyskał pr-owo, bo zlitował się nad biednym zadłużonym bagietką, którego wszyscy teraz lubią i jest na niego duży hype