Wpis z mikrobloga

najlepszy Thor był w IW, koniec kropka, nawet nie zapraszam do dyskusji

w tym nowym zrobiono z niego debila, film strasznie pocięty i ogólnie gówniany, humorku za dużo, Waititi za pewnie się poczuł nawet jak to był jego w pełni autorski firm to bardzo kiepsko to niestety wyszło

w ogóle to chyba #!$%@? 70% ze sceny jak Jane zdobywa moc bo pokazali tylko jak podchodzi do młotka, zbierają się chmury i cięcie a na zdjęciach z planu się #!$%@?ła z tymi strażnikami, pewnie będzie jakaś dłuższa wersja na streaming

#thor #marvel #mcu #kino #filmy
  • 12
w tym nowym zrobiono z niego debila, film strasznie pocięty i ogólnie gówniany, humorku za dużo, Waititi za pewnie się poczuł nawet jak to był jego w pełni autorski firm to bardzo kiepsko to niestety wyszło

@astri: Film gówniany i dlatego na większości serwisów z ocenami trzyma to 7/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lilitch123: Gorr był tam najlepszy i mi się podobała tam scena czarno-biała która i tak jest pocięta i to wszystko

reszta nudy strasznie i tak jak pisałem z Thora zrobiono debila i dla mnie wystarczy aby uznać ten film za gówniany

a Zeus schodzący ze schodów jak panienka no ludzie
@astri: Gorr był zdecydowanie najmocniejszym atutem tego filmu, niestety zupełnie jego potencjał nie został wykorzystany. Mogli pokazać więcej scen z nim, pokazać jego umiejętności bojowe, jakie są jego motywacje i w jaki sposób miecz powoduje coraz większe spaczenie jego posiadacza (wyjaśnienie na czym to spaczenie polega dokładnie).

reszta nudy strasznie i tak jak pisałem z Thora zrobiono debila i dla mnie wystarczy aby uznać ten film za gówniany

Moim zdaniem Thorr
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@astri: pamiętam jak oglądałem ta scenę w kinie, miałem ciary wtedy i w sumie nadal mam gdy ją oglądam. Trochę nie podoba mi się co zrobili teraz z stormbreakerem, który puszczał jakieś fochy xD Wcześniej jakoś bardziej czułem potęgę tego topora, gdy poradził sobie z mocą 6 kamieni.
pewnie będzie jakaś dłuższa wersja na streaming

@astri: nie będzie tak samo jak nie dali sceny z IW gdzie Thor te nową siekiere podnosił i nie pokazali przemiany/odnowy po #!$%@? od gwiazdy.
@wuwuzela1: ale moim zdaniem to było tylko na potrzeby trailera, w filmie jest dobrze pokazane, że Thor z toporem przybywa na Wakandę i #!$%@? wszystkich wracając praktycznie z zaświatów, scena z trailera zabiłaby tylko tę scenę a tak to mamy Thora, iskrzenie i cięcie i później wpada na Wakandę