Aktywne Wpisy
Melkovva_ +3
#mirabelkopomusz
Nadziałam się sutkiem na gwoździa w drzwiach- w sumie to mi się wbił a ja idąc pociągnęłam.
Byłam pewna że zahaczyłam tylko bluzka :(
Po kilkunastu minutach ogarnęłam o co chodzi bo lała mi się krew po brzuchu.
No sutek jest naderwany :(
Teraz boli jak cholera, zakleiłam plastrem bo nawet dotyk koszulki sprawia że zaś krwawi. O bólu nie wspomnę :(
Czy coś z tym da się zrobić poza klejeniem?
Nadziałam się sutkiem na gwoździa w drzwiach- w sumie to mi się wbił a ja idąc pociągnęłam.
Byłam pewna że zahaczyłam tylko bluzka :(
Po kilkunastu minutach ogarnęłam o co chodzi bo lała mi się krew po brzuchu.
No sutek jest naderwany :(
Teraz boli jak cholera, zakleiłam plastrem bo nawet dotyk koszulki sprawia że zaś krwawi. O bólu nie wspomnę :(
Czy coś z tym da się zrobić poza klejeniem?
showoff +97
w tym nowym zrobiono z niego debila, film strasznie pocięty i ogólnie gówniany, humorku za dużo, Waititi za pewnie się poczuł nawet jak to był jego w pełni autorski firm to bardzo kiepsko to niestety wyszło
w ogóle to chyba #!$%@? 70% ze sceny jak Jane zdobywa moc bo pokazali tylko jak podchodzi do młotka, zbierają się chmury i cięcie a na zdjęciach z planu się #!$%@?ła z tymi strażnikami, pewnie będzie jakaś dłuższa wersja na streaming
#thor #marvel #mcu #kino #filmy
https://www.imdb.com/title/tt7126948/reviews?ref_=tt_urv
@astri: Film gówniany i dlatego na większości serwisów z ocenami trzyma to 7/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@astri: To wyznacznik że twoja opinia to twoja opinia a nie fakt.
reszta nudy strasznie i tak jak pisałem z Thora zrobiono debila i dla mnie wystarczy aby uznać ten film za gówniany
a Zeus schodzący ze schodów jak panienka no ludzie
Moim zdaniem Thorr
@astri: nie będzie tak samo jak nie dali sceny z IW gdzie Thor te nową siekiere podnosił i nie pokazali przemiany/odnowy po #!$%@? od gwiazdy.