Chcecie dobrą radę złotówkowicze? Zróbcie jedną rzecz, zamiast bić konia do tego że dostaniecie teraz wakacje kredytowe, zamiast teraz brać udział w tej wojence wyśmiewania tych co nie wzięli kredytu i zamiast próbować się odgryźć @mickpl za to że z was słusznie drze łacha od 2 lat. PRZECZYTAJCIE RAZ JEDEN W ŻYCIU TO CO WAM KUR*A KARZĄ PODPISAĆ PRZY PRZYSTĄPIENIU DO PROGRAMU WAKACJI KREDYTOWYCH!!! Raz jeden przeczytajcie ten papier i ZROZUMCIE co tam jest napisane, na co się godzicie i jakie są konsekwencje! Nie wiadomo jak to się odbędzie...ale jak prezydent już podpisze ustawę i okaże się że trzeba znowu w banku podpisać kolejny papier żeby przystąpić do tych wakacji TO GO PRZECZYTAJCIE! Jak jesteście za głupi, to weźcie zapłaćcie jakiemuś doradcy finansowemu 400pln, żeby wam wytłumaczył na co znowu się zgadzacie. Nie jestem jakiś stary...ale jednego co się nauczyłem to, że w tym kraju jeszcze nikt k---a nic za darmo nie dostał i wy też nie dostaniecie.... Jak się okaże, że macie tylko parę dni na decyzję bo wam ucieknie jedna rata darmowa już, to weźcie urlop w pracy i PRZECZYTAJCIE nawet 100 razy to co wam podsuną Bo znając życie ustawa wejdzie w ostatni dzień i wy jak owce wszyscy pobiegniecie podpisywać kolejne papiery bo znowu wam coś w telewizji kazali zrobić i przecież wszyscy tak robią... Raz jeden w życiu przeczytajcie i zrozumcie coś.... To moja rada...prośba, nie wiem, ostrzeżenie? Lepszej rady nie dostaniecie od nikogo, a ty @mickpl jak jesteś takim sprawiedliwym to już teraz uczulaj ludzi, że mają czytać co podpisują przy tych wakacjach, a nie dalej jak owce biec uj wie po co i podpisywać wszystko co im na stół położą
@Potezny_PiSowski_Inwestor: no dobra Panie mądry, to jakie potencjalne haczyki tam przewidujesz? Na tą chwilę jedynie to, że może to uwalić zdolność na następne lata, ale tego przecież w tym papierku* nie będzie.
Mnie natomiast ciekawi, co banki zrobią, żeby klienci z tych wakacji nie korzystali. Oczywiście byłoby im to na rękę, i oczywiście nie mogą tego zabronić. Ciekawe czy będą kusić promocjami.
* jeśli będzie jakikolwiek papier do podpisania. Prawdopodobnie
@Potezny_PiSowski_Inwestor: Ja przeczytałem, i wiesz co? Nie było tam nic o tym, że zaraz wybuchnie wojna i że glapiński to pisowski kłamca, który zafunduje najwyższe podwyżki stóp procentowych od +/- 20 lat. Analitycy banków na koniec tego roku prognozowali stopy maksymalnie 0,5%, ale wiadomo - kredytobiorca powinien lepiej przewidzieć, niż główny analityk banku XD Analiza wsteczna zawsze skuteczna XD
@Corona_Beerus: kosztem zwiększonej inflacji. to nie do końca tak za darmo, chociaż sporo patusów serio ma to za free bo majątku brak to co im ta inflacja zrobi w sumie?
Zróbcie jedną rzecz, zamiast bić konia do tego że dostaniecie teraz wakacje kredytowe, zamiast teraz brać udział w tej wojence wyśmiewania tych co nie wzięli kredytu i zamiast próbować się odgryźć @mickpl za to że z was słusznie drze łacha od 2 lat.
PRZECZYTAJCIE RAZ JEDEN W ŻYCIU TO CO WAM KUR*A KARZĄ PODPISAĆ PRZY PRZYSTĄPIENIU DO PROGRAMU WAKACJI KREDYTOWYCH!!!
Raz jeden przeczytajcie ten papier i ZROZUMCIE co tam jest napisane, na co się godzicie i jakie są konsekwencje!
Nie wiadomo jak to się odbędzie...ale jak prezydent już podpisze ustawę i okaże się że trzeba znowu w banku podpisać kolejny papier żeby przystąpić do tych wakacji TO GO PRZECZYTAJCIE!
Jak jesteście za głupi, to weźcie zapłaćcie jakiemuś doradcy finansowemu 400pln, żeby wam wytłumaczył na co znowu się zgadzacie.
Nie jestem jakiś stary...ale jednego co się nauczyłem to, że w tym kraju jeszcze nikt k---a nic za darmo nie dostał i wy też nie dostaniecie....
Jak się okaże, że macie tylko parę dni na decyzję bo wam ucieknie jedna rata darmowa już, to weźcie urlop w pracy i PRZECZYTAJCIE nawet 100 razy to co wam podsuną
Bo znając życie ustawa wejdzie w ostatni dzień i wy jak owce wszyscy pobiegniecie podpisywać kolejne papiery bo znowu wam coś w telewizji kazali zrobić i przecież wszyscy tak robią...
Raz jeden w życiu przeczytajcie i zrozumcie coś....
To moja rada...prośba, nie wiem, ostrzeżenie?
Lepszej rady nie dostaniecie od nikogo, a ty @mickpl jak jesteś takim sprawiedliwym to już teraz uczulaj ludzi, że mają czytać co podpisują przy tych wakacjach, a nie dalej jak owce biec uj wie po co i podpisywać wszystko co im na stół położą
#gielda #nieruchomosci #kredythipoteczny #kredyt
Mnie natomiast ciekawi, co banki zrobią, żeby klienci z tych wakacji nie korzystali. Oczywiście byłoby im to na rękę, i oczywiście nie mogą tego zabronić. Ciekawe czy będą kusić promocjami.
* jeśli będzie jakikolwiek papier do podpisania. Prawdopodobnie
Analiza wsteczna zawsze skuteczna XD
@maniek74: jak by każdy przeczytał ich sprawozdania to by tylko te akcje kupowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Corona_Beerus: kosztem zwiększonej inflacji. to nie do końca tak za darmo, chociaż sporo patusów serio ma to za free bo majątku brak to co im ta inflacja zrobi w sumie?