Aktywne Wpisy

TfarukBartus +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Korba112 +60
Moje najbardziej traumatyczne wezwanie w życiu.
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny

Wystawiłem z wewnątrz sieci na zewnątrz jeden port na publiczny adres IP.
Chciałbym przyciąć dostęp do tego adresu ip i portu dla wskazanych adresów z zewnątrz.
W panelu routera mam tylko drugą stronę z wewnątrz sieci do świata.
#upc #siecikomputerowe
źródło: comment_1657640644tvnq9xbeZFKlos1up3GDDw.jpg
PobierzDzięki za info
Tu gdzie jestes to sa jakies reguly ale dla komputerow w ramach LANu, daltego masz adresy zrodlowe tylko zaczynajace sie od 192.168.x.x
źródło: comment_1657643093wP9u05GVpHAuK1ZKSwAQwQ.jpg
PobierzNo coz, pozostaje Ci tylko na tym serwerze zrobic.
Ewentualnie mozesz popatrzec w opcje "DMZ". Ale z tego co pamietam, wtedy maszyna z DMZ na pelny dostep do internetu ale nie posiada dostepu do sieci wewnetrznej.