Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +100
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z

źródło: KASZA
Pobierz

sudiczka +246
Wyglada na to, że ktoś tu jest nie tylko @cvvany ale jest też niezłym kłamczuszkiem. (。◕‿‿◕。)
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To
Cvvany lis, reklamując biznes swojej różowej, zorganizował trzy #rozdajo (TRZY!) i w żadnym nie wylosował zwycięzców. Łącznie zebrał 2572 plusy, więc jeśli jeden z nich był Twój, to możesz czuć się zrobiony w bambino.
Widać biznes różowej ma bardzo wysokie standardy jeśli chodzi o uczciwość. To

źródło: 62274833-E911-43BB-8F6F-E53057C77454
Pobierz
Wezwanie do porodu. Na miejscu urodzone dziecko nóżkami, wystawał cały tułów oprócz główki która była zaklinowana w kanale rodnym. Owinięte pępowina, sine. Po 15 minutach manewrów usiłujących wydobyć główkę odstąpilismy od mcr. Przyjechała eNka i zwariowali.
I taką kobietę z wystajacym dzieckiem zawieźliśmy na gineksy. Tam też zwariowali.
#wejsciesilowe #999 #ratownikmedyczny
Dodatkowo to było ich pierwsze dziecko, a akcja się działa w pokoju dla niego przygotowanym.
Komentarz usunięty przez autora
@Korba112: Ale zaraz... robili sobie poród domowy, bez wsparcia żadnej osoby? X.x
czy idzie się przyzwyczaić i następnego dnia nawet nie myślisz o tym
@Korba112: Ale zaraz... robili sobie poród domowy, bez wsparcia żadnej osoby? X.x
Jak to możliwe w dzisiejszych czasach?
Moja kobieta od połowy ciąży wiedziała w jakiej pozycje jest maluch.
Poród nagły. Mieli rodzić w szpitalu. Nie wiem czy znali wcześniej ułożenie płodu.
@Korba112: nie dziwię się. jprdl jaki niefart : (
Ryją psychę. Są wezwania, które pamięta się minuta po minucie całe życie.
Ja mam np regularnie taki sam koszmar senny. Od lat. Może kiedyś o tym napiszę.
@Korba112: jak napiszesz to wołaj, z chęcią przeczytam
Długo zwlekali z wezwaniem zrm czy wyjazdem do szpitala po zaczęciu porodu?
Maskra..... Raczej ta rodzina nie zdecyduje się więcej na dziecko....
@gawronfly no taa, u mnie to samo, 4 dni przed planowym porodem naturalnym codziennie byliśmy na ktg i raz usg
@ondraszek: A może to był wcześniak? Może znali ułożenie płodu i mieli zaplanowaną cesarkę, ale nie zdążyli? No ale raczej zwiastuny porodu są długie, zanim stopa dziecku wyjdzie, człowiek się pakuje do szpitala... widać przegapili. :(
Wykopki, nie trzeba tutaj waszego wymądrzania, p--------a sytuacja