Aktywne Wpisy
stanley___ +110
Hycel997 +453
Hejka, na wykopie uzywam konta jedynie do obserwacji, ale tez zdarzylo sie pomoc jednemu czlowiekowi. Jest to @michalpoprostu
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
Opis pasuje do jego wczesniejszych pomocy, byl tu z dwa lata temu na głównej jako otyły ochroniarz sprzedający pamiątki nad morzem. Proszę abyście uważali na tego goscia, bo jedyne co zostanie po waszej pomocy do niego to naplucie w ryj. Ja jestem stratna honor za zapewnienia oraz musiałam oplacic jego nocleg, kiedy ten i
#nieruchomosci #kredythipoteczny #neuropa #bekazlewactwa #bekazpodludzi
@kuroszczur: przystawial ktos pistolet do glowy zeby podpisywac umowe kredytowa?
Julki kiedy rząd ogranicza ich prawa: Wychodzą na ulice, organizują się, tworzą fundacje, organizacje
Kuc kiedy musi zapłacić rate zgodnie z umową którą podpisał nie będąc przymuszony: wpis na wykopie w którym żali się na przedsiębiorce i julki
@GrochenMochen: Czy ty właśnie powiedziałeś coś w stylu: co to za wolny rynek skoro cena dobra na tym rynku jest ustalane przez uczestników rynku? Wiesz, ... ogólnie to tak działa wolny rynek.
Tak jak pan JKM powiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GrochenMochen: Niby tak, ale jednak nie.
Rynek opiera się na standardyzacji. Musisz mieć jedną wielkość to rule them all. Np tak jest z pieniądzem. Musi być jeden na rynku bo inaczej rynek nie jest możliwy. Nie mógłbyś porównywać różnych ofert. Np. gdybyśmy mieli w polsce oprócz złotego, marki polskie, czerwieńce, floreny, dukaty
@dupasmoka: Mylisz wolny rynek z wolnością wyboru. Chociaż również tutaj ta wolność jest mocno ograniczana przez kapitana państwo
@dupasmoka: argument na zasadzie "przecież geje mają takie same prawa co hetero, bo hetero też nie mogą się żenić z tą samą płcią"
Jak patologiczne państwo przekupione przez banksterów nie daje ci innego wyboru, to to dalej nie jest wolny rynek¯\_(ツ)_/¯
@SirSherwood: zapomniałeś dopisać punkt w którym julki przez kłótnie i wewnętrzne spory/brak atencji porzucają fundacje, organizacje, a z protestów gówno wynika xD pokrzyczały, pojęczały, a zakaz aborcji jak był tak jest ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚