Wpis z mikrobloga

@jasiutorpeda_tokozak: Cieśla jest dobry, bo oprócz tego, że dobrze płaci za kosztowności i drewno i można u niego nieźle zarobić to jeszcze daje co jakiś czas do otwierania swoje skrzynie i można zgarnąć ich zawartość, a tam jest sporo ciekawych przedmiotów i niektóre zwiększają statystyki np. eliksirki.
Moim zdaniem rzeźnik jest też fajnym wyborem, bo u niego za sprzedane mięso też idzie nieźle zarobić, a oprócz tego po zostaniu jego
  • Odpowiedz
@Davos87: Rzeźik to jest c--j, dał mi ponad 4k jako będąc drugim czeladnikiem (cała gra prawie oszczedzalem mieso). @jasiutorpeda_tokozak: Bierz cieśle, z 8k na starcie dostałem, jak grałem pierwszy raz i wziałem go sobie na drugiego mistrza po kowalu. O------l wszystkie domy z pucharów, talerzy i kradnij pierscienie przez kradziez kieszonkowa + drewno. Raz dwa i kasy w opór.
  • Odpowiedz
Rzeźik to jest c--j, dał mi ponad 4k jako będąc drugim czeladnikiem (cała gra prawie oszczedzalem mieso).

@Tami: Hm, jak ja mu testowo sprzedałem w 4 rozdziale całe mięso jakie miałem to wpadło mi ponad 8k. Oczywiście potem wczytałem grę i sprzedałem mu tylko część moich zapasów, aczkolwiek Slager moim zdaniem jest dobry właśnie jako drugi mistrz, ze względu na itemy, które można u niego kupić (aha, zapomniałem jeszcze, że
  • Odpowiedz