Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +435
O ile jeszcze przy poprzednich wyborach parlamentarnych konfa liczyła na to, że będzie w stanie zbudować coś na liberalnym, rozsądnym elektoracie, to teraz widać jak na dłoni zmiane kursu i to, że idą w totalną szurię, tradycjonalizm i zacofanie. Grają pod przejęcie elektoratu PiSu. Mentzen broniący PiSowców i połykający swój własny język - rzygać się chce jak się na to patrzy. Obrzydliwy oportunista, który pogrzebał swoje ideały i wypowiada bzdury, w które
Itslilianka +21
17 letnia siostry koleżanki się powiesiła. Z wyglądu była bardzo ładna. Nie zostawiła nawet listu. A mnie ciekawi czemu to zrobiła. Co siedziało jej w głowie... #depresja #samobojstwo #przegryw
#warszawa
Tam ul Korbońskiego - Rosochata - Okrzeszyn - Obórki - i za tłumem ( ͡° ͜ʖ ͡°) - chyba ze będzie zajebiste pogoda to w Ciszycy skręcasz na Opacz dalej Łęg, Czernidła, Gassy, Cieciszew i za tłumem do GK
Albo coś Pan @Poemat podpowie, bo
@Referak Nowy Dwór Jest ok ale na niedzielę jest lipa bo do Jabłonnej najlepiej jest jechać wałem nad Wisłą, . W niedziele
a z centrum na południe, to oczywiście trasa przez Augustówkę i wał wzdłuż Wisły do Wilanowa (tzn. Zawady), potem ulicą Ruczaj do Okrzeszyna i Ciszycy, potem przez Gassy, Cieciszew i Wólkę Dworską do Góry Kawiarni w Górze Kalwarii :)
powrót jakoś przez Konstancin i Las Kabacki albo można tez
@grastanislaw ale racja, do NDM masz fajną ścieżkę od samej Jabłonnej do stacji BP. Potem masz asfalt z szerokim poboczem do mostu na Wiśle. Dalej możesz odbić na Modlin w prawo.
Jestem z NDM, jak coś to pytaj.
@depcioo: Albo jedź na Sochaczew wyjeżdżając z Warszawy Szeligowską.
Ewentualnie rozważ np. Wzięcie pociągu do Łowicza czy innej Mławy i wracaj na kołach wzdłuż linii kolejowej, gdyby coś poszło po drodze nie tak