Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +112
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
badreligion66 +289
R10 Swinoujscie - Gdynia. Byly burze, bylo slonce, byly szuterki, byly błota. Była przygoda. Było pięknie.
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
Czy było by to wielkim kłopotem dla Ciebie podesłać info jakiej firmy masz stelaż bagażnika i torbę pod ramą? Szukam tych dwóch rzeczy pod gravela Tribana 120.
Torbe szczerze polecam, przeszla test wodoszczelnosci celujaco
nie jestem kolarzem i nie jeżdzę na szosie xD