Aktywne Wpisy

wfyokyga +13
Będę mieć zastrzyka w kręgosłupa pod RTG (blokada) w grudniu i się trochę cykam. Może dostanę plakietkę dzielny pacjent? Nigdy mi nie dali a tyle razy mnie kłuli.
źródło: temp_file1112110700225431
Pobierz
Ziom166 +2
Kiedyś wypaliłam w kolchozie jak pytali się czy przyjdę w sobotę że mam szabat i nie wolno mi, religia mi zabrania i dzięki temu nigdy więcej nie truli mi z tymi pytaniami, nawet jak na cito potrzebowali ludzi. Tak się ładuje w dupala frajerów

@tesknilam_: bierz stolicę. Ma dużo więcej do zaoferowania niż jakaś wiocha. Młody będziesz tylko raz, chcesz też czas spędzić w Siedlcach?
@Mathas: wiesz, że po studiach nie musisz kupować mieszkania w mieście, gdzie studiowałeś i możesz się przeprowadzać? OP napisał "Jestem przed wyborem uczelni. " a nie gdzie k---a kupić dom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Nemo24: o k---a, jaki dobry argument, żeby wybrać się na studia w jakies dziurze :D
Komentarz usunięty przez autora
@pianinka: aaale w Wawie szybko chodzą po chodnikach, nie warto tam studiować :)
Osobiście wybieram się do Wrocławia na pierwszą wyprowadzkę, ale w twoim przypadku ciężko mi doradzić. Musisz pomyśleć czy wolisz spokój, wolniejsze tempo w życiu, czy właśnie ciągnie cię bardziej w pęd dużych miast