Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@allocer: on mi się ze strzałami i zajebistymi bramkami z dystansu kojarzy, a precyzyjniej mówiąc nie widzę go jako klasycznej 9, ale w Ajaxie Tadica też tak nazwać nie było można. Ale nie rozpaczalbym jakby zawitał
  • Odpowiedz
@czarny_matt94: Ja ogólnie uważam, że potrzebujemy przebudowy i nowej kultury, a nie sentymentów. Jak CR chce odejść - co jest jak najbardziej zrozumiałe - to niech idzie.
@fxd_: Bayern, Chelsea lub Napoli z tego co piszą.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@allocer: Bayern nie ma szans, Nagelsmann nie dogadywał się z Lewandowskim który pressuje więcej niż Ronaldo
Chelsea prawdopodobne, ale nie jestem pewien czy zostałby w angielskiej w innym klubie niż United - z czystego szacunku, którego się po nim spodziewam
Napoli - XD
  • Odpowiedz
@fxd_: Może iść do Chelsea. Nie sądzę, że to będzie mu przeszkadzać. O wielkiej miłości do United też mówił, a jednak chce odejść. Nowi właściciele Chelsea będą pewnie chcieli zrobić głośny transfer, także na tę chwilę wydaje się to najrealniejszy ruch. No, ale czas pokaże. W ostateczności nie zdziwię się, jak wróci do Realu.
  • Odpowiedz
@allocer: Czekałem na taką informacje od początku okienka i mam nadzieje, ze dojdzie do transferu. Osobiście uważam, ze Ronaldo był jednym z naszych największych problemów. Odkąd przyszedł do klubu wszyscy gracze ofensywni na tym stracili. Wieczne machanie rękoma, pretensje o to, ze ktoś inny oddał strzał a nie on. Piłkarze byli pod taką presja, ze bali się strzelać. Przez niego straciliśmy Cavaniego, którego każdy kochał po pierwszym sezonie. Klub go
  • Odpowiedz
Wieczne machanie rękoma, pretensje o to, ze ktoś inny oddał strzał a nie on. Piłkarze byli pod taką presja, ze bali się strzelać

@QMajki: ale bzdury chłopie... akurat w tym sezonie zachowywał się dość normalnie. 100 razy więcej płakania i machania łapami było u nietykalnego pana piłkarza Bruno

Osiągnęliśmy tragiczna lokatę w ligowej tabeli, morale zawodników były bardzo
  • Odpowiedz
@dullboy: No tak, grałeś kiedyś na orliku z kims, kto nie podaje i ma cały czas pretensje? Odechciewa się grać z takimi ludźmi. Co do fernandesa to tak, on tez ma wieczne pretensje dlatego miodem na moje serce są plotki łączące z nami Eriksena.
  • Odpowiedz
@allocer:

Ajajaj, najpierw nieciekawe info o Ronaldo, a chwilę później Laporta wylatuje z tekstem, że zrobi wszystko aby De Jong został. Szykuje się ciekawe okienko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dullboy: @Pucha12:

Laporta rok temu też mówił, że zrobi wszystko, aby pewien Argentyńczyk został w Barcelonie, a kilka dni później była sesja robiona w Paryżu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Moim zdaniem facet teraz mocno kręci, nie bez przyczyny powiedział te słowa chwilę po tym jak w
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Danzuo: o shiet nie wiedziałem, że mu obiecali pół banki tygodniowo xD przy takiej kondycji finansowej klubu pomysł wspaniały xD
  • Odpowiedz
@Pucha12: To jeszcze obietnica z czasów Bartomeu, a jak wiadomo on miał różne fajne pomysły. Nie mniej jednak w aktualnej sytuacji Barcy to ta pensja będzie zabójcza, dlatego chcieli go sprzedać. Po tym jak De Jong deklamował ogromną chęć pozostania w Barcelonie to wpadł na pomysł obniżenia jego pensji strasząc go ewentualnym transferem do innego klubu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz